Image

Genesta tillsätter vd för Köpenhamnskontoret

Karriär Genesta Property Nordic har rekryterat Allan Strand Olesen som Director för Genestas nyöppnade kontor i Köpenhamn.
Publicerad den 7 Augusti 2012

- Vi är mycket glada att Allan har valt att börja på Genesta. Hans breda erfarenhet av både fund- och asset management kommer att vara en stor tillgång för Genesta när vi breddar vår investeringsverksamhet och täcker samtliga nordiska marknader, säger David Neil, vd på Genesta.

Allan Strand Olesen var tidigare vd för Proark / Eiendomsinvest, en av de största privatägda danska fastighetsinvesterarna, med fastigheter värda cirka 20 miljarder kronor under förvaltning.
- Det är en intressant tid för investeringar i fastigheter och det är helt klart att det under den närmsta tiden kommer att finnas möjligheter att göra bra affärer, säger Allan Strand Olesen.

Danmark är en viktig del av den nordiska marknaden och det danska kontorets fokus är att göra Genestas första investering i Danmark. Genestas kontor i Köpenhamn öppnades tidigare i år och har idag tre anställda där Preben Thomsen är Head of Asset Management.

Allan Strand Olesen börjar sin anställning den 1 oktober 2012.

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige