Image
Per Gebenius.
Per Gebenius. Bild: Mofast

Gebenius ny tf vd för Mofast

Karriär Per Gebenius träder vid årsskiftet in som ny tf. vd för Mofast. Han har en gedigen bakgrund från bank- och fastighetsbranschen och är sedan augusti 2022 CFO i Mofast-koncernen. Per Gebenius efterträder Dan Törnsten som fortsätter som styrelseledamot.
Publicerad den 2 Januari 2023

– Per har på kort tid satt sig in i bolaget och det känns naturligt att han nu går in som VD i och med att Dans uppdrag löper ut, kommenterar Jonas Blomquist, Mofasts styrelseordförande.

– Jag känner mig både hedrad och förväntansfull att få ta mig ann rollen som tillförordnad VD för Mofast. Vi ser ett väsentligt tuffare affärsklimat för fastighetsmarknaden men min övertygelse är att Mofast har den verksamhetsmässiga styrkan och den rätta marknadspositionen för att kunna prestera väl även i svåra tider, kommenterar Per Gebenius.

Per Gebenius har tidigare innehaft positioner på Rosendal Fastigheter, Slättö, Skanska, Swedbank och JLL med flera.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Visar att vi menar allvar med vår satsning i Finland"

Bolag Strawberry fortsätter sin expansion i Finland. Nu står det klart att bolaget tar över anrika Hotel Katajanokka på Skatudden i Helsingfors – och etablerar Clarion Collection på den finländska marknaden. Strawberrys etableringschef Daniel Stenbäck berättar för Fastighetssverige om betydelsen av att lansera Clarion Collection i Finland, om Helsingfors som hotellstad och om hur den finländska hotellmarknaden står sig kontra den svenska.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige