Image

Går i pension efter 37 år på bolaget

Bolag Den 1 juni går Ove Jansson, vd för Uppsala Kommuns Fastighets AB i pension, efter 37 år på bolaget, och 20 år som vd.
Publicerad den 11 Maj 2015

- Efter 37 fantastiskt roliga, utmanande och spännande år i bolaget, varav de sista 20 som vd, är det nu dags för mig att gå i pension. De senaste åren har mycket kraft och tid lagts på utvecklingen av stadsdelen Gottsunda med sitt förnyade stadsdelscentrum, där både handel, service, kultur och friskvård samsas under samma tak. Det är glädjande att se resultatet av en sådan förnyelse och hur det nu produceras nya bostäder i direkt anslutning till centrumanläggningen, säger Ove Jansson.

- Jag vill också passa på att tacka politiker och tjänstemän för det goda samarbetet, som varit en framgångsfaktor för såväl förnyelsen av Gottsunda Centrum som den pågående utvecklingen i Storvreta centrum. Nu är det en lämplig tid för nya krafter att fortsätta utvecklingen av både bolaget och dess projekt, säger Ove Jansson.

Tills ny vd har rekryterats och finns på plats kommer vice vd Claes Enskär att tjänstgöra som tillförordnad vd.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige