Image

Fullt uthyrd Värmdö Marknad blir större

Uthyrning Genesta bygger ut handelsplatsen Värmdö Marknad i Stockholmsregionens östra del med 5 000 kvadratmeter butiksyta.
Publicerad den 19 Augusti 2013

Värmdö är idag Sveriges snabbast växande kommun. Nu när ankarhyresgästen Coop lanserar sin nya konceptbutik – den första i Sverige i sitt slag – och handelsplatsen är fullt uthyrd har Genesta beslutat att utveckla ytterligare 5 000 kvadratmeter butiksyta. För närvarande erbjuder Värmdö Marknad sina besökare tio butiker, inklusive Mio, Ö&B, Hööks, Jysk, Plantagen och Biltema, samt en restaurang. Genom att expandera handelsplatsen och attrahera nya butiker kommer Värmdö Marknad att bli ett ännu mer attraktivt shoppingalternativ för konsumenterna.

Området runt Värmdö Marknad fortsätter att utvecklas. Inom de närmaste fem åren kommer cirka 1 400 bostäder att byggas, kollektivtrafiken mellan Gustavsberg och Stockholm kommer att förbättras och utökas samt en ny terminal för Värmdöregionen planeras. I kombination med den stadiga befolkningstillväxten räknar kommunen med att 600 nya jobb kommer att skapas.

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige