Image

Genesta hyr ut 2 700 kvadratmeter i Värmdö

Uthyrning Lågprisvaruhuset ÖoB och Hööks Hästsport är de två senaste etableringarna på Värmdö Marknad. Tillsammans hyr de 2 700 kvadratmeter på långa kontrakt.
Publicerad den 16 Mars 2011

ÖoB har tecknat sig för en yta om 2 200 kvadratmeter med planerad öppning i september.
- Vi tycker att Värmdö Marknad erbjuder spännande expansionsmöjligheter. Köpcentrumet har en god kundgenomströmning och vi tror att ÖoB:s erbjudande blir ett intressant komplement. Vi är glada att i samarbete med Genesta bidra till att vidareutveckla Värmdö Marknad, säger Josef Sommarkrans, etableringschef vid ÖoB.

Hööks Hästsport har tecknat ett femårigt hyresavtal om drygt 500 kvadratmeter för inflyttning i påsk.
- Det här är helt i linje med vår affärsplan. Värmdö Marknad kan nu erbjuda ännu bättre service och shopping till besökare och genererar samtidigt stabila kassaflöden baserat på långa avtal. Värmdö är intressant ur ett fastighetsägarperspektiv då det är en av Sveriges mest expansiva kommuner, säger Hélène Henning, asset manager på Genesta Property Nordic.

Värmdö Marknad har en total yta om 21 500 kvadratmeter med dryga tio butiker samt cirka 1 500 parkeringsplatser.

Uthyrningarna har genomförts i samarbete med konsultbolaget Optimal.

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stenhus vd: "Gäller att ligga på och inte slappna av"

Bolag Stenhus vd, Elias Georgiadis, kommenterar bolagets bokslutskommuniké för Fastighetssverige: – Grunderna i bolaget har varit samma sedan starten: bra fastigheter med starka hyresgäster och hög avkastning.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige