Image

Genesta hyr ut till möbelkedja på Värmdö

Uthyrning Genesta har tecknat ett långt hyresavtal om 3 400 kvadratmeter med möbelkedjan Mio i Värmdö Marknad i utkanten av Stockholm.
Publicerad den 9 April 2013

- Att Mio öppnar en ny butik på Värmdö Marknad innan sommaren är ett värdefullt tillskott för alla andra populära butiker här. Förutom att bredda urvalet av tillgängliga produkter och tjänster kommer den nya butiken också att locka fler besökare till handelsplatsen. Vår tilltro till handelsplatsens potential stärks av den strategiskt viktiga positionen i Stockholmsregionens expanderande östra del. Vi tror att Coop, som kommer att öppna ett eget butikskoncept innan påsk, delar vår positiva syn. Framöver kommer vi att skapa ytterligare 2 400 kvadratmeter butiksyta för andra ledande butiker, säger Ted Söderlund, asset manager för Värmdö Marknad.

- I början av sommaren öppnar vi vår nya butik på Värmdö Marknad som är den nionde i Stockholmsregionen. Stockholmsmarknaden expanderar fort, och genom att etablera den här nya butiken når vi kunder i regionens östra delar. Värmdö, med Gustavsberg som huvudort, är en kommun som växer snabbt – många flyttar in och många nya bostäder byggs. Befolkningen fördubblas dessutom under sommarmånaderna när semesterfirare besöker sina sommarhus. Det är en väldigt attraktiv målgrupp för oss, säger Christina Ståhl, vd för Mio.

Optimal har samarbetat med Genesta under hyresprocessen.

Relaterade artiklar

Ämnen

Genesta på Branschguiden

Genesta är ett oberoende fondbolag med inriktning mot kommersiella fastigheter på den nordiska marknaden. Med våra fonder kan institutionella investerare ta del av såväl utmärkt tillgångsförvaltning som unik lokal marknadskännedom.

Vår organisation är vertikalt integrerad, och våra kunniga medarbetare säkerställer en hög kvalitet inom alla nyckelfunktioner – analys, förvärv, fondförvaltning och tillgångsförvaltning. Genesta har kontor i Sverige, Finland, Danmark och Luxemburg. Våra 31 anställda är hängivna i arbetet med att realisera den inneboende potentialen i ko...

Läs mer om Genesta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Jacob Bruzelius om nya uppdraget: "Påfrestande miljö där konflikter kan uppstå"

Karriär Jacob Bruzelius, tidigare vd för Coperate Finance på Catella Sverige, blir istället Head of Debt Capital Markets med fokus på utveckling inom skuldrådgivning och omstruktureringar utifrån rådande marknadsläge. För Fastighetssverige berättar han om vilka skillnader han ser från finanskrisen och situationen idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige