Image

Friskis & Svettis till Hagastaden

Uthyrning Friskis & Svettis öppnar en helt ny träningsanläggning i Atrium Ljungbergs fastigheter på Gävlegatan i Hagastaden i norra Stockholm.
Publicerad den 29 Maj 2012

Träningsanläggningen beräknas öppna i början av 2013, även föreningens kontor flyttar till samma adress.
- I de nya lokalerna hos Atrium Ljungberg kommer vi att kunna utveckla vår verksamhet med lustfylld träning på ett mycket positivt sätt. Och som en av flera aktörer i Hagastaden, där fokus ligger på hälsa och välbefinnande, finns riktigt goda förutsättningar att uppnå föreningens målsättning att få så många som möjligt att motionera och därmed göra Stockholm till världens friskaste stad, säger Peter Rogeman, chef för Friskis & Svettis Stockholm.

- Friskis & Svettis Stockholms etablering är ett mycket välkommet och rätt tillskott av aktör i Hagastaden. Etableringen är oerhört positiv för bilden av området och dess innehåll - Stockholm Life - med fokus på hälsa och life science. Morgondagens forskning inom life science kommer inte bara att fokusera på hur man botar sjuka utan även hur man undviker sjukdomar. Det är något som Friskis & Svettis arbetar med sedan länge, säger Ylva Williams, vd på Stiftelsen Stockholm Science City.
- Vår affärsidé är att skapa helhetsmiljöer. Just i Hagastaden innebär det att vi förenar arbetsplatser, service och kultur på ett sätt som överensstämmer med visionen för hela området. Att möta upp det befintliga och kommande behovet av motion och hälsa genom samarbetet med Friskis & Svettis känns betydelsefullt och vi samverkar gärna till att göra Stockholm till världens friskaste stad, säger Micael Averborg, affärsområdeschef på Atrium Ljungberg.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige