Image

Forsen får uppdrag i Kungsängen

Bygg/Arkitektur Forsen har fått uppdraget att leda ombyggnaden av utomhusmiljön i samband med byggandet av det nya Kulturhuset i Kungsängen, utanför Stockholm. Beställare är Upplands-Bro kommun.
Publicerad den 16 Juni 2014
Forsen har fått  i uppdrag att leda ombyggnaden av utomhusmiljön i samband med byggandet av det nya kulturhuset i Kungsängen. Bild: Forsen/Werk
Forsen har fått i uppdrag att leda ombyggnaden av utomhusmiljön i samband med byggandet av det nya kulturhuset i Kungsängen.

Uppdraget som startade i april ska vara klart sommaren 2015.

- Målet är att arkitektens vision ska resultera i en anläggning som bär över tiden, som används och där människor trivs. Då är även utemiljön viktig, säger Margit Norén, projekt- och byggledare på Forsen, som leder arbetet tillsammans med affärsenhetschef Robert Ohlsson.

På Forsen kommer landskapsfrågorna in i projektets alla skeden och sammanlänkar hela kedjan från vision till färdig anläggning; program, projektering, genomförande och besiktning, fram tills att det är dags att överlämna anläggningen till driften.

- Vi kan också ge beställaren stöd i hur man planerar sin utemiljö så att man inte hamnar i en framtida underhållsskuld. Genom att planera sin utemiljö på ett genomtänkt sätt kan man få en anläggning med hållbara lösningar som även är enkel att sköta. Då finns det stora förutsättningar för att anläggningen ska kunna stå sig över tiden, säger Margit Norén.

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY