Image

Forsen anställer Jörgen Hultmark

Karriär Forsens nya affärsenhetschef för East Sweden är på plats. Jörgen Hultmark, boende i Finspång, kommer närmast från NCC där han tidigare varit avdelningschef i Östergötland.
Publicerad den 24 Oktober 2016
Jörgen Hultmark. Bild: Forsen
Jörgen Hultmark.

– Vi kunde inte ha fått en bättre affärsenhetschef, säger Bengt Johansson, vd på Forsen. Jörgen har en gedigen förankring på den här marknaden och varit med från början i näringslivets satsning för den regionala utvecklingen ”East Sweden”.

Forsen har tidigare meddelat att man etablerar ett nytt affärsområde i Östergötland som en del av den långsiktiga strategin för tillväxt och expansion. I och med rekryteringen av Jörgen Hultmark tar nu satsningen fart på allvar.

– East Sweden är en av Sveriges mest spännande tillväxtregioner. 2017 tas bland annat det första spadtaget i Ostlänksarbetet, Sveriges genom tiderna största infrastrukturprojekt, vilket kommer ge regionens företag fantastiska tillväxtchanser.

Att Forsen etablerar sig här bevisar vår regions attraktivitet för företag som ligger i framkant inom sin nisch. Vi hälsar dem varmt välkomna hit! säger Johanna Palmér, VD Östsvenska Handelskammaren.

Joakim Sternander, tidigare affärschef NCC Östergötland, är också på plats och fler kommer att rekryteras efter hand.

East Sweden omfattar Nyköping, Norrköping, Linköping och Jönköping med omnejd.

- Anthon Näsström
anthon@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett byggprojektledningsföretag med kontor på flera orter i Sverige. Våra medarbetare leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Vi hyllar olikhet, kreativitet, omtänksamhet och annat som gör det roligt att gå till jobbet. Forsen är certifierat som en utmärkt arbetsplats enligt Great Place to Work Intitute (GPTW).

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter jätteaffären – redan uppnått rekordvolym för transaktioner

Transaktioner Den enorma affären mellan Heimstaden och Akelius innebär att 2021 redan är ett rekordår vad gäller transaktionsvolym. Fastighetssverige tittar närmare på året som gått och faktorerna bakom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY