Image

”Ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter”

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland NCC är partner i Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland.
Publicerad den 2 Februari 2015
Jörgen Hultmark. Bild: NCC
Jörgen Hultmark.

Jörgen Hultmark är avdelningschef för NCC Construction i Östergötland och berättar att man ser sig ”som en naturlig del av Östergötlands expansion och bidra till en hållbar samhällsutveckling”.
- Vi uppför nu cirka 320 hyresrätter åt externa kunder i Östergötland och vi är en av de drivande aktörerna i utvecklingen av Framtidens universitetssjukhus i Linköping där vi även utvecklat och byggt cirka 400 bostäder vid Södra Ekkällan samt kommersiella lokaler på Tornby.

Vilket är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Fastighetsmarknadsdagen är ett utmärkt tillfälle för oss att hålla oss uppdaterade om de stora investeringar som planeras i länet samt knyta kontakter med fastighetsägare och erbjuda dem vår kompetens som rådgivare och bollplank redan i idéskedet, säger Jörgen Hultmark.

Fastighetsmarknadsdagen är ett halvdagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt i samarbete med NuLink och näringslivskontoret i Norrköping.

Moderator är Helena Stålnert, välkänd tv-journalist med bland annat många år på SVT:s Aktuellt som programledare, utrikeskorrespondent och chef.

På specialsajten http://www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_ostergotland/ kan du läsa mer om eventet, se fullständigt program osv.

Du anmäler dig till seminariet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland 2023

Var: Konsert & Kongress, Linköping

När: 2 februari 09.00 - 16.00
(registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   5495 kronor exkl. moms 

Grupprabatt: 
Anmäl tre betala endast för två. Ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod vid anmälan.

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad m.m.) i Östergötland som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

I de olika programpunkterna möter du nyckelpersoner från branschen.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com
 

Arrangörer:Partner:

Se film från ett tidigare år: 

Mer från Fastighetssverige