Image

”Ett utmärkt tillfälle att knyta kontakter”

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland NCC är partner i Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland.
Publicerad den 2 Februari 2015
Jörgen Hultmark. Bild: NCC
Jörgen Hultmark.

Jörgen Hultmark är avdelningschef för NCC Construction i Östergötland och berättar att man ser sig ”som en naturlig del av Östergötlands expansion och bidra till en hållbar samhällsutveckling”.
- Vi uppför nu cirka 320 hyresrätter åt externa kunder i Östergötland och vi är en av de drivande aktörerna i utvecklingen av Framtidens universitetssjukhus i Linköping där vi även utvecklat och byggt cirka 400 bostäder vid Södra Ekkällan samt kommersiella lokaler på Tornby.

Vilket är värdet för er att synas i det här sammanhanget?
- Fastighetsmarknadsdagen är ett utmärkt tillfälle för oss att hålla oss uppdaterade om de stora investeringar som planeras i länet samt knyta kontakter med fastighetsägare och erbjuda dem vår kompetens som rådgivare och bollplank redan i idéskedet, säger Jörgen Hultmark.

Fastighetsmarknadsdagen är ett halvdagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Östergötland som arrangeras av Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt i samarbete med NuLink och näringslivskontoret i Norrköping.

Moderator är Helena Stålnert, välkänd tv-journalist med bland annat många år på SVT:s Aktuellt som programledare, utrikeskorrespondent och chef.

På specialsajten http://www.fastighetssverige.se/fastighetsmarknadsdagen_ostergotland/ kan du läsa mer om eventet, se fullständigt program osv.

Du anmäler dig till seminariet här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY