Image

Före detta regionråd till Victoria Parks styrelse

Bolag Pia Kinhult, som i höstas hoppade av posten som regionråd i Skåne, föreslås bli ny ledamot i Victoria Parks styrelse. Även Isabelle Wikner, vd för Fogelvik tar plats i styrelsen.
Publicerad den 12 Februari 2015

Valberedningen föreslår även omval av styrelseledamöterna Luciano Astudillo, Henrik Bonde, Greg Dingizian, Bo Forsén, Anders Pettersson och Lennart Sten samt att Bo Forsén omväljs till styrelseordförande.

Pia Kinhult är född 1959. Hon är strategisk rådgivare inom forskningsanläggningen ESS. Hon har lång erfarenhet från politiska uppdrag (för Moderaterna), bland annat som tidigare regionråd och ordförande i regionstyrelsen i Region Skåne. Styrelseledamot i Sveriges kommuner och landsting. Vice ordförande i Øresundsinstituttet.

Isabelle Wikner är född 1974 och vd i familjebolaget Fogelvik Holding AB som efter Victoria Parks nyligen slutförda förvärv av fastigheter i Eskilstuna har ett betydande ägande i Victoria Park.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 40 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige