Image

Folksam förlänger hos Diös

Uthyrning Folksam förlänger sitt avtal med Diös Fastigheter i Luleå med ytterligare sju år. I det nya avtalet ingår en omfattande anpassning av den 2 400 kvadratmeter stora lokalen för att möta Folksams behov när de satsar i Luleå och går från 80 till cirka 130 medarbetare.
Publicerad den 6 December 2013

Folksam gör en omorganisation och satsar särskilt på vissa orter. Luleå kommer att bli ett centrum för personskador.

– I och med att vi växer med närmare 50 personer det närmsta året behöver vi använda våra lokaler mer effektivt. Med Diös hjälp kommer vi att till hösten få ett modernt och öppet kontor, säger Lars Ekberg på Folksam.

– Vi är stolta över att vi får fortsatt förtroende att vara Folksams hyresvärd och att vi kan hjälp dem med anpassningen av lokalen nu när det väljer att satsa i Luleå, säger Ulf Boström, marknadsområdeschef för Diös i Luleå.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige