Image
Krokslätts Fabriker
Krokslätts Fabriker Bild: Husvärden

Flera uthyrningar hos Husvärden i Krokslätt

Uthyrning Husvärden har genomfört flera uthyrningar i Krokslätts Fabriker den senaste tiden.
Publicerad den 4 Februari 2021
Annons
Image

Plejd har flyttat in på Krokslätts Fabriker i oktober på en yta om 3 775 kvadratmeter. Plejd är en nordisk leverantör som utvecklar tekniska produkter inom belysning och hemautomation såsom dimmers, kontroller samt trådlösa ljussystem. Alla produkter och tjänster produceras i Sverige och vissa av dem direkt i Plejds egna produktionslina.

Highway har under hösten flyttat in på Krokslätts Fabriker 30 i nyrenoverade lokaler på 275 kvadratmeter. De erbjuder allt inom reklam från varumärkesstrategier och grafisk design till att skapa showrooms, utställningar och inredningskoncept.

Hertz Sverige, som ingår i Volvo Cars-koncernen, flyttar sitt regionkontor till Pann- & Grannhuset. De tar en yta på 600 kvadratmeter. Hertz biluthyrning har funnits i Sverige sedan 1960 och har idag över 220 uthyrningskontor på drygt 125 orter runt om i landet.

Gebhardt, med huvudkontor i Frankfurt, är specialiserat på intern transportteknik, lagerteknik och materialhantering. Nu flyttar Gebhardt Nordic AB in på 180 kvadratmeter i nya Pann- & Grannhuset på Krokslätt. Det svenska bolaget erbjuder hela sortimentet av automationsenheter och lagerhanteringsprogram.

Campus Mölndal har flyttat in på Krokslätts Fabriker 30 och utökar därmed sina ytor med 900 kvadratmeter. De startar en yrkeshögskola med inriktning mot olika yrkesroller inom IT-branschen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Husvärden AB på Branschguiden

Husvärden är ett personligt fastighetsbolag som äger, utvecklar, bygger och förvaltar. De senaste åren har vi förädlat och förtätat området kring Krokslätts Fabriker i Mölndal där ca 100 företag sitter. Förutom flera nya kontorsfastigheter har vi även byggt ca 250 nya bostäder. Det är nu en integrerad stadsdel med kontor, bostäder och service. Här bygger också Husvärden det nya hotellet Quality Hotel The Weaver för hotellkedjan Nordic Choice Hotels. Med sitt höga torn är det ett landmärke som inrymmer 370 rum. Vi har även tagit steget in i Göteborg med Brygghuset p...

Läs mer om Husvärden AB på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här gör Stockholms hetaste cafékedja nästa etablering

Uthyrning Öppnar nytt på hajpade gatan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige