Image
Fitore Regjepaj, Ingemar Rindstig, Pernilla Johansson och Robert Boije står för ett antal tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 1 september.
Fitore Regjepaj, Ingemar Rindstig, Pernilla Johansson och Robert Boije står för ett antal tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 1 september.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Analyser som ger dig försprång i en skakig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen serveras ett antal tunga analyser som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden.
Publicerad den 15 Juni 2022

Analyserna är:
* Pengarnas väg över fastighetsvärlden
Hela världen gungar i spåren av pandemin, invasionen av Ukraina, inflation och räntehöjningar. Hur har den nya världen påverkat den globala fastighetsmarknaden? Ser vi fortfarande stora inflöden i sektorn?
Ingemar Rindstig, vd på Global Fastighetsanalys.

* Makroanalys – vart är världen på väg?
Marknaderna världen pendlar mellan hopp och panik – tillfälliga börsrusningar förvandlas till branta fall om tonfallet på en Fed-presskonferens inte faller marknaden i smaken. Hur ska man sovra i alla nyheter och siffror som presenteras? Vart är räntorna och inflationen på väg? Hur påverkas den svenska ekonomin och därmed fastighetsmarknaden av turbulensen?
Pernilla Johansson, senior ekonom på Swedbank.

* Fastighetsmarknaden – analys
Fastighetsbolagen har haft en tung period på börsen, till följd av snabbt stigande räntor – samtidigt har direktmarknaden fortfarande stått emot. Hur är läget för dagen, nationellt och regionalt? Hur ser trenderna ut och vad har vi att se fram emot?
Fitore Regjepaj, värderings- och analyschef på Croisette.

* Hur länge står bostadsmarknaden emot?
Att äga sin bostad har länge varit en bra investering. Men hur ser det ut framåt i det nya landskapet av inflation och stigande räntor? Vilka andra faktorer spelar in framåt – startlån, kommande riksdagsval och så vidare?
Robert Boije, chefsekonom på SBAB.

Det är på Fastighetsmarknadsdagen Skåne du skaffar dig försprång in i fastighetshösten 2022.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra och betala endast för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Förutom tunga analyser är dagen fylld av en hel del inspiration och nätverkande som kan leda till värdefulla nya kontakter.
Se programmet här och läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Malmö stad, Helsingborgs stad och Lunds stad. Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Kraftringen, Newton, Novier, Norem och Tornstaden.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige