Image
Den 1 september på Malmö Live startar fastighetshösten 2022 igång i och med Branschens mötesplats i regionen – säkra din plats i dag!
Den 1 september på Malmö Live startar fastighetshösten 2022 igång i och med Branschens mötesplats i regionen – säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Skåne – den 1 september startar fastighetshösten på Malmö Live!

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 1 september på Malmö Live markerar starten på fastighetshösten 2022. Säkra din plats i dag!
Publicerad den 8 Juni 2022

Det är på Fastighetsmarknadsdagen Skåne du skaffar dig försprång in i fastighetshösten 2022.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra och betala endast för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Dagen är som vanligt fylld av tunga analyser som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden, samt en hel del inspiration och nätverkande som kan leda till värdefulla nya kontakter.
Se programmet här och läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Malmö stad, Helsingborgs stad och Lunds stad. Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Kraftringen, Newton, Novier och Norem.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige