Image
Fredrik Löfgren och Jeff Pertot pratar om robotar och AI i framtidens fastighetsförvaltning på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 7 oktober.
Fredrik Löfgren och Jeff Pertot pratar om robotar och AI i framtidens fastighetsförvaltning på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 7 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: AI och robotar i framtidens förvaltning

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 7 oktober är det dags för nästa upplaga av Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. En av punkterna kommer handla om AI och robotar i framtidens fastighetsförvaltning.
Publicerad den 20 September 2021

I framtiden kommer robotar och AI ha en alltmer självklar plats i fastighetsförvaltningen och i samhället i övrigt. Vilka eventuella komplikationer kan uppstå och vilka etiska problem kan dyka upp - kort sagt; vilka är utmaningarna? Och framför allt; var i ligger affären? På Fastighetsmarknadsdagen Borås möter du Fredrik Löfgren, AI-expert och robotforskare från Linköpings universitet och Jeff Pertot, marknadschef på Dyno Robotics (samt roboten Folke) som berättar om vilja möjligheter och hinder som finns.

Säkra din plats här! (Anmälan stänger fredag 1 oktober) (Utnyttja vår mängdrabatt och gå 3 men betala endast för 2, ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod).
Alla våra event är helt ombokningsbara så du kan tryggt boka din plats.
Vi erbjuder även digitalt deltagande till ett rabatterat pris.

Fastighetsmarknadsdagen Borås arrangeras torsdag den 7 oktober på Borås Kongress, i samarbete med Borås Stad Näringslivsenheten.

Se hela programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Moderator är Erik Blix.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2021

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 7 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

 

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Medarrangör:Partner:

 

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY