Image
Fastighetsmarknadsdagen Borås
Anna Mattsson, Annette Persson Carlsson, Kerstin Hermansson, Ove Lillestöl och Ulf Olsson möts i ett samtal om Borås framtid på Branschens mötesplats i Borås nu på onsdag. Anmälan stänger i dag fredag!

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Tung panel om stadens framtid – anmälan stänger idag

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nu på onsdag den 5 oktober arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till en namnkunnig panel som diskuterar framtiden för staden Borås. Anmälan stänger i dag – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Christer Södeliden, vd på Pulsen Fastigheter, intervjuas om framtidsplanerna i Borås på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 5 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Södeliden om Pulsens framtidsplaner

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om exakt en vecka, onsdag den 5 oktober, arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen möter vi det lokala storbolaget Pulsen Fastigheters vd Christer Södeliden i en intervju om karriären och Borås-planerna.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Fredrik Jagersjö Rosell, vd för logistikjätten Panattoni i Sverige, möter du i en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 5 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Panattonis vd om planerna i Borås

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 5 oktober arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen möter vi logistikgiganten Panattonis svenska vd, Fredrik Jagersjö Rosell, i en intervju om planerna i Sverige i allmänhet och Borås i synnerhet.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Adam Ekdahl, Eva Öhlund och Fredrik Nygren utgör panelen som diskuterar framtiden för Borås som fastighetsstad på Branschens mötesplats i Borås den 5 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås – framtidsutsikterna för fastighetsstaden Borås

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 5 oktober arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi, bland mycket annat, lyssna till en kunnig panel som analyserar framtidsutsikterna för fastighetsstaden Borås samt går igenom läget för marknadens alla segment.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Henrik Roderhult, Luis Gemzell och Ulrika Carlsson.

Fastighetsmarknadsdagen Borås – koll på läget i en orolig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 5 oktober arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Dagen inleds med en trio tunga analyser som ger dig full koll på det makroekonomiska läget såväl som på läget i marknadens alla segment.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
I morgon fredag stänger anmälan till nästa torsdags mötesplats Fastighetsmarknadsdagen Borås – säkra din plats nu för att ta del av analyser, inspiration och nya kontakter!

Fastighetsmarknadsdagen Borås: I morgon stänger anmälan – säkra din plats nu

Fastighetsmarknadsdagen Borås Vid midnatt i morgon fredag stänger anmälan till Branschens mötesplats i Borås – säkra din plats nu för att delta på nästa torsdags event på Borås Kongress.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Anders Johansson, vd på Fortinova, Patrik Ivarson, vd på Järngrinden och Patrik Hjert, kund-/uthyrningsansvarig på Cernera medverkar i ett panelsamtal på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa torsdag den 7 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Fastighetsläget post Corona

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nästa torsdag – den 7 oktober – är det dags för Branschens mötesplats i Borås. Där kommer du, bland mycket annat, få höra om hur den postpandemiska fastighetsvardagen är. Missa inte din plats, anmälan stänger nu på fredag den 1 oktober!


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Michael Berglin, vd Serneke.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Intervju med Boråssonen och Serneke-vd:n Michael Berglin

Fastighetsmarknadsdagen Borås På torsdag om två veckor – 7 oktober – är det dags för Branschens mötesplats i Borås. Där möter du bland annat Sernekes vd Michael Berglin vars hjärta klappar extra hårt för Borås. Missa inte din plats, anmälan stänger nästa fredag den 1 oktober!


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Fredrik Löfgren och Jeff Pertot pratar om robotar och AI i framtidens fastighetsförvaltning på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 7 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: AI och robotar i framtidens förvaltning

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 7 oktober är det dags för nästa upplaga av Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. En av punkterna kommer handla om AI och robotar i framtidens fastighetsförvaltning.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Richard Mattsson, Christer Södeliden och Gunilla Grahn Hinnfors pratar om Viskans Park och Digitalt Distrikt – projekten som gör staden Borås unik – på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 7 oktober på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Projekten som gör Borås unikt

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 7 oktober är det dags för Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. En av punkterna under dagen handlar om Viskans park och Digitalt Distrikt – projekten som gör Borås unikt.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Anna Mattsson, Annette Carlson, Kerstin Hermansson, Ted Boman, Ulf Olsson och Ville Kangasmuukko Nordström utgör talarna i panelsamtalet Borås - vägen framåt på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 7 oktober på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Tung panel om stadens viktigaste framtidsfrågor

Fastighetsmarknadsdagen Borås Notera den 7 oktober i din almanacka. Då är det dags för Branschens mötesplats i Boråsregionen. I ett panelsamtal samlas flera tunga företrädare för staden i ett samtal om nuläge och framtid – missa inte det!


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Borås hålls på Borås Kongress nästa torsdag, den 22 oktober.

Allt om framtidens Borås

Fastighetsmarknadsdagen Borås Framtidsplaner, analyser och profilintervjuer – nästa torsdag, den 22 oktober, hålls den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Borås. På fredag stänger anmälan.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Håkan Frisén, Erik Norrman och Per Florén analyserar världen, den svenska och västsvenska fastighetsmarknaden och Borås på Borås Kongress den 22 oktober.

Borås: Djupa marknadsanalyser

Fastighetsmarknadsdagen Borås Håkan Frisén, Erik Norrman och Per Florén analyserar världen, fastighetsmarknaden och Boråsregionen på Borås Kongress den 22 oktober.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Jacob Karlsson är en av huvudtalarna på Borås Kongress den 22 oktober.

Jacob Karlsson till Fastighetsmarknadsdagen Borås

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 22 oktober arrangerar Fastighetssverige den första upplagan av seminariet Fastighetsmarknadsdagen Borås, tillsammans med näringslivsenheten i Borås stad – ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden i staden.
En av huvudtalarna är Jacob Karlsson, den 34-årige före detta elitlöparen som sadlade om och nu rattar och är storägare i ett av branschens hetaste börsbolag – K-Fastigheter.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Kent Persson

Borås: Vad kan vi vänta oss av politiken?

Fastighetsmarknadsdagen Borås Kent Persson, före detta moderat partisekreterare, numera samhällspolitisk chef på Heimstaden, analyserar det politiska läget med fokus på bostads- och byggpolitiken på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april. Anmäl dig nu – i kväll stänger vårt BOKA TIDIGT-erbjudande.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Måns Norlin talar om möjligheter i framtidens digitaliserade samhälle i Borås den 15 april.

Borås: Framtidens digitaliserade samhälle

Fastighetsmarknadsdagen Borås Det sägs att den digitala utvecklingen aldrig kommer att gå så långsamt som nu. Hur lever vi våra liv i framtiden och vad betyder detta för näringslivet och fastighetssektorn. Missa inte digitaliserings- och innovationsinspiratören Måns Norlin på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april!


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Christer Södeliden, Mariette Hilmersson och Morgan Ulvestig diskuterar det lokala marknadsläget på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april.

Fastighetsmarknadsdagen Borås – de stora aktörerna om marknadsläget

Fastighetsmarknadsdagen Borås Tre av de viktigaste bolagen ger sin syn på den lokala fastighetsmarknaden på Borås Kongress den 15 april.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Håkan Frisén analyserar det makroekonomiska läget på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april.

Borås: Coronavirus, presidentval – hur påverkar omvärlden?

Fastighetsmarknadsdagen Borås Låga räntor, stundande amerikanskt presidentval – och ett oroväckande Coronavirus. Samtidigt en hotande klimatkris. Hur ska vi sovra i all information? Vart är världen på väg? Missa inte SEB:s prognoschef Håkan Frisén på Fastighetsmarknadsdagen Borås.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Erik Blix är moderator för Fastighetsmarknadsdagen Borås den 15 april.

Nytt fastighetsevent i Borås – 15 april på Borås Kongress

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 15 april arrangerar Fastighetssverige, tillsammans med näringslivsenheten i Borås stad, seminariet Fastighetsmarknadsdagen Borås, en ny mötesplats för fastighetsbranschen i staden.