Image
Fastighetsmarknadsdagen Borås
Marike Wolter, näringslivschef, Borås stad, Mattias Persson, chefekonom, Swedbank, Rasmus Siklander, fastighetsvärderare, Savills, Oskar Malmén, vd, Cernera Fastigheter, Aila Hirvonen Bremefors, affärsutvecklingschef Göteborg/Väst, Skanska, Sarah Norving, näringspolitiskt ansvarig, Fastighetsägarna Sjuhärad, Jessica Löfström, vd/grundare, Ansvar & Säkerhet, Lisa Anger, CDO, Semrén & Månsson, Mariette Hilmersson</strong>, vd, Willhem, Anna Hedendahl, projektledare Viskans Park, Borås stad, Anton Strid, stadsträdgårdsmästare, Borås stad, Åsa Qvist Ek, näringslivschef, Marks kommun, Morgan Fihn, näringslivschef, Fokus Herrljunga, Fredrik Dahl, näringslivsstrateg, Svenljunga kommun, Joakim Kaminsky, grundare, Kaminsky Arkitektur, Joakim Hedin, fastighetsentreprenör/grundare, Bockasjö, Helena Ruderfors (C), kommunalråd, Borås stad, Christina Heikel, stadsutvecklingsansvarig, Västsvenska Handelskammaren, Anna Mattsson, etableringsansvarig, Borås stad och Stefan Andreasson, klubbchef, IF Elfsborg.
Moderator är Erik Blix.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Här är alla talare – anmälan stänger i dag

Fastighetsmarknadsdagen Borås I dag stänger anmälan till årets mötesplats i Sjuhärad: Fastighetsmarknadsdagen Borås nu på onsdag den 29 maj på Borås Kongress.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Åsa Qvist Ek, näringslivschef i Marks kommun, Fredrik Dahl, näringslivsstrateg, i Svenljunga kommun och Morgan Fihn, näringslivschef i Fokus Herrljunga diskuterar attraktiviteten för Sjuhäradskommunerna i tuffare tider.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Sjuhäradskommunerna – attraktivare i tuffare tider?

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om en knapp vecka, nästa onsdag den 29 maj, är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får bland mycket annat möta tre företrädare för tre Sjuhäradskommuner i ett samtal om attraktiviteten och framtidsutsikterna. Anmälan stänger i morgon fredag, säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Anna Mattsson, Christina Heikel, Helena Ruderfors och Joakim Hedin utgör framtidspanelen på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa onsdag den 29 maj. Anmälan stänger i övermorgon fredag, säkra din plats nu!

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Interaktiv publikpunkt – här är Borås-visionerna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om en vecka i dag, nästa onsdag den 29 maj, är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får publiken vara med och skapa innehållet i en interaktiv programpunkt med ett antal kunniga och engagerade personer med koll på Borås framtid – Borås 2050, här är visionerna.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Jessica Löfström.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Arbetslivskriminalitet – så här skyddar du din verksamhet

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om drygt två veckor, den 29 maj, är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett initierat föredrag om hur arbetslivskriminalitet hindrar hållbar utveckling samt hur du skyddar din verksamhet.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Joakim Kaminsky.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Så minskas utsläppen – med cirkulära designmetoder

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om tre veckor, den 29 maj, är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett initierat föredrag om hur man drastiskt kan minska byggnaders koldioxidavtryck genom cirkulära designmetoder. Föredragshållare är Joakim Kaminsky, grundare av Kaminsky Arkitektur.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Lisa Anger pratar om hur AI påverkar branschen på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 29 maj på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: AI förändrar hela spelplanen för branschen – så här förbereder du dig

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till ett initierat föredrag om hur AI just nu förändrar branschen i grunden, och hur du förbereder dig på bästa sätt. Föredragshållare är Lisa Anger, CDO på Semrén & Månsson.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Aila Hirvonen Bremefors, affärsutvecklingschef Göteborg/Väst, Skanska, Oskar Malmén, vd, Cernera Fastigheter och Sarah Norving, näringspolitiskt ansvarig, Fastighetsägarna Sjuhärad möts i ett panelsamtal om investeringsläget i Boråsregionen den 29 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Investeringsläge och affärsmöjligheter i Sjuhäradsregionen

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till en kunnig panel som resonerar kring affärsmöjligheter och investeringsläget i Sjuhäradsregionen.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Elfsborgs klubbchef sedan 1999, Stefan Andreasson, kommer till Fastighetsmarknadsdagen Borås den 29 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stefan Andreasson – om den långa Elfsborgs-resan och planerna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj är det dags för branschens mötesplats i Borås. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till fotbollsprofilen och Elfsborgs klubbchef Stefan Andreasson om hur han byggt upp Boråsklubben till en maktfaktor i svensk fotboll och hans syn på ledarskap samt höra om planerna framåt.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Swedbanks chefsekonom Mattias Persson och Rasmus Siklander från Savills står för två tunga analyser som inledning på årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Branschens bästa analyser för kloka affärsbeslut

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Dagen inleds med två tunga analyspass där vi får verktygen för att fatta kloka affärsbeslut nu och framåt.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Richard Mattsson.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stadsarkitekten presenterar framtidsplanerna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat lyssna till stadens stadsarkitekt Richard Mattsson som presenterar framtidsplanerna för Borås.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Mariette Hilmersson, vd för Willhem, intervjuas om vd-rollen och Boråsplanerna på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 29 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Hilmersson om vd-uppdraget och Boråsplanerna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 29 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat möta Willhems vd Mariette Hilmersson i en intervju om planerna i Sjuhärad och vd-rollen.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
I dag stänger anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås som går av stapeln på tisdag på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Idag stänger anmälan – här är hela programmet och alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nu på tisdag, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Säkra din plats nu – anmälan stänger idag onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Anna Mattsson, Annette Persson Carlsson, Christer Södeliden, Christina Heikel och Kerstin Hermansson diskuterar framtidens Borås på Fastighetsmarknadsdagen Borås nästa tisdag. Säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stadens viktigaste framtidsfrågor diskuteras

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nästa tisdag, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat höra stadens tunga politiker och företrädare för fastighetsbranschen samt näringslivet diskutera de viktigaste framtidsfrågorna för Borås.
Säkra din plats i dag – anmälan stänger imorgon onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Richard Mattsson.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Så här ska framtidens Borås se ut

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nästa tisdag, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland annat höra och se hur framtidens Borås ska se ut. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nu på onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Lisa Lagerén pratar om läget för handeln och cityhandelns framtid på Fastighetsmarknadsdagen Borås om två veckor, den 30 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Så ska trenden för cityhandeln vändas

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om knappt två veckor, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi en rejäl uppdatering om läget för handelssektorn i allmänhet och cityhandeln i synnerhet. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nästa onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Christian Wictorin pratar om digitalisering och 5G:s intåg i fastigheterna på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Fokus på digitalisering och 5G:s intåg i fastigheterna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Om två veckor, den 30 maj, är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi en rejäl uppdatering om digitaliseringen i sektorn i allmänhet och 5G-utvecklingen i synnerhet. Säkra din plats i dag – anmälan stänger nästa onsdag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Du hör Rahel Belatchew på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj. Hon ställer sig frågan hur vi ställer om en hel bransch till att bli mer hållbar.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Stjärnarkitekten om klimat-utmaningarna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 30 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås på Borås Kongress. Under dagen möter du den välkända arkitekten Rahel Belatchew i ett högintressant föredrag om vilken roll branschen har i att vända klimatutvecklingen.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Du möter Johan Damne i en öppenhjärtig intervju på Branschens mötesplats i Borås den 30 maj.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Damne om karriären, marknadsläget och framtidsutsikterna

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 30 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås. I en av programpunkterna får vi möta fastighetsprofilen Johan Damne i en öppenhjärtig intervju om karriären, marknadsläget och framtidsutsikterna. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Marcus Widén, Joakim Hedin, Aila Hirvonen Bremefors, Martin Fritzell och Mattias Andersson står för en rad tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 30 maj på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Analyserna som ger dig full koll på nuläge och framtid

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 30 maj är det dags för årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Borås. Dagen inleds med en rad tunga analyser som ger dig full koll på omvärlden, det finansiella läget och investeringshorisonten. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Borås
Anna Mattsson, Annette Persson Carlsson, Kerstin Hermansson, Ove Lillestöl och Ulf Olsson möts i ett samtal om Borås framtid på Branschens mötesplats i Borås nu på onsdag. Anmälan stänger i dag fredag!

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Tung panel om stadens framtid – anmälan stänger idag

Fastighetsmarknadsdagen Borås Nu på onsdag den 5 oktober arrangeras Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. Under dagen får vi bland mycket annat lyssna till en namnkunnig panel som diskuterar framtiden för staden Borås. Anmälan stänger i dag – säkra din plats nu!