Image
Richard Mattsson, Christer Södeliden och Gunilla Grahn Hinnfors pratar om Viskans Park och Digitalt Distrikt – projekten som gör staden Borås unik – på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 7 oktober på Borås Kongress.
Richard Mattsson, Christer Södeliden och Gunilla Grahn Hinnfors pratar om Viskans Park och Digitalt Distrikt – projekten som gör staden Borås unik – på Fastighetsmarknadsdagen Borås den 7 oktober på Borås Kongress.

Fastighetsmarknadsdagen Borås: Projekten som gör Borås unikt

Fastighetsmarknadsdagen Borås Den 7 oktober är det dags för Branschens mötesplats i Borås på Borås Kongress. En av punkterna under dagen handlar om Viskans park och Digitalt Distrikt – projekten som gör Borås unikt.
Publicerad den 10 September 2021

I våras klubbades planen om Borås framtida superpark – Viskans park – fem kilometer från Gässlösa i söder till Rya Åsar i norr. Och samtidigt planeras satsningen Digitalt Distrikt, en helt ny stadsdel med 24/7-puls. Hur går arbetet med projekten, hur ser tidsplanen ut och vad betyder Viskans park och Digitalt Distrikt för Borås? Svaren levereras av Richard Mattsson, stadsarkitekt i Borås, Christer Södeliden, vd på Pulsen Fastigheter och Gunilla Grahn Hinnfors, projektledare stadsutveckling på Västsvenska Handelskammaren.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår mängdrabatt och gå 3 men betala endast för 2, ange koden "3 för 2" i rutan Kampanjkod).
Alla våra event är helt ombokningsbara så du kan tryggt boka din plats.
Vi erbjuder även digitalt deltagande till ett rabatterat pris.

Fastighetsmarknadsdagen Borås arrangeras torsdag den 7 oktober på Borås Kongress, i samarbete med Borås Stad Näringslivsenheten.

Se hela programmet här.

Läs mer om de medverkande talarna här.

Moderator är Erik Blix.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Borås 2021

Var: Borås Kongress, Akademiplatsen 2

När: 7 oktober 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris:   4995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

 

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)

Fastighetsmarknadsdagen Borås är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtiden i Boråsregionen. 

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News arrangerar årligen ett stort antal seminarier med fokus på den kommersiella bygg- och fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:
Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Medarrangör:Partner:

 

Mer från Fastighetssverige