Image

Fasticonkonsult startar eget

Karriär Per Nilsson, senior konsult och tidigare regionchef för Fasticon Öresund, startar egen konsultverksamhet i firman Rederic Property Management.
Publicerad den 2 September 2013
Per Nilsson. Bild: Rederic
Per Nilsson.

Per Nilsson har också varit COO och Head of Facilities på EFM Sverige AB, Regionchef på Specialfastigheter AB, Temporent AB och har även bakgrund hos ABB Fastighet AB och Vasakronan AB.

- Jag har länge haft en idé om att driva egen verksamhet och erbjuda interim resurs åt fastighetsbolag som har behov av bred och gedigen fastighetskompetens, säger Per Nilsson.

- Jag har fortsatt ett samarbete med min förra arbetsgivare, Fasticon, och driver utvecklingsprojekt både med internationella aktörer och kommunala fastighetsbolag.

- Uthyrningsuppdrag åt en av landets tyngre aktörer inom retail finns i portföljen och jag företräder också fondbolag som har behov av representation i södra Sverige.

Per Nilsson och hans Rederic Property Management erbjuder kommersiella såväl som institutionella fastighetsägare hjälp med asset-, leasing- och propertyrelaterad verksamhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göt...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige