Image

Fasticonkonsult startar eget

Karriär Per Nilsson, senior konsult och tidigare regionchef för Fasticon Öresund, startar egen konsultverksamhet i firman Rederic Property Management.
Publicerad den 2 September 2013
Per Nilsson. Bild: Rederic
Per Nilsson.

Per Nilsson har också varit COO och Head of Facilities på EFM Sverige AB, Regionchef på Specialfastigheter AB, Temporent AB och har även bakgrund hos ABB Fastighet AB och Vasakronan AB.

- Jag har länge haft en idé om att driva egen verksamhet och erbjuda interim resurs åt fastighetsbolag som har behov av bred och gedigen fastighetskompetens, säger Per Nilsson.

- Jag har fortsatt ett samarbete med min förra arbetsgivare, Fasticon, och driver utvecklingsprojekt både med internationella aktörer och kommunala fastighetsbolag.

- Uthyrningsuppdrag åt en av landets tyngre aktörer inom retail finns i portföljen och jag företräder också fondbolag som har behov av representation i södra Sverige.

Per Nilsson och hans Rederic Property Management erbjuder kommersiella såväl som institutionella fastighetsägare hjälp med asset-, leasing- och propertyrelaterad verksamhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fasticon på Branschguiden

KOMPETENS FÖR VÄRDESKAPANDE SAMHÄLLSBYGGNAD

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn.

Digitaliseringen är en av flera drivkrafter som förändrar affärsmodeller och yrkesroller i grunden. Det kräver nya kunskaper och nya arbetssätt. Vi har förståelse för förändringarna och hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad.

Kunderna finns över hela Sv...

Läs mer om Fasticon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige