Image
Per Nilsson.

... Och antar nya långsiktiga hållbarhetsmål

Bolag John Mattson har antagit nya långsiktiga hållbarhetsmål inklusive vetenskapsbaserade klimatmål. De nya målen ska styra bolagets verksamhet mot en hållbar utveckling och bidra till att nå visionen "Goda livsmiljöer över generationer".


John Mattson säljer Älgen 24.

John Mattson säljer för 800 miljoner på Östermalm ...

Transaktioner John Mattson har träffat avtal om försäljning av fastigheten Älgen 24 på Östermalm i Stockholm. Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 800 miljoner kronor före avdrag för latent skatt. Köpare är Wonna I de Jong med familj.


Per Nilsson.

Fortsatt stark tillväxt för John Mattson

Bolag John Mattson ökar förvaltningsresultatet ordentligt och värdeförändringar lyfter totalresultatet.


Per Nilsson.

John Mattson: Substansvärdet upp 36 procent under året

Bolag Under 2021 ökade John Mattsons förvaltningsresultat per aktie med 14 procent, justerat för årets engångskostnader. Substansvärdet per aktie ökade med 36 procent.


Benny Andersson och Per Nilsson.

Svenska Handelsfastigheter förstärker organisationen

Bolag Förstärker organisationen ytterligare med ny affärsutvecklings- och regionchef.


Per Nilsson.

Så ska Per Nilsson öka tillväxten i John Mattson

Bolag Efter 15 år som vd för John Mattson har Siv Malmgren tackat för sig och måndagen den 10 januari tillträdde Per Nilsson i ledarrollen. Den före detta Klövern-profilen kommer nu arbeta hårt med att få till integrationen med de två miljardförvärven HEFAB och EFIB som gjordes 2021, och för Fastighetssverige berättar han att de blir färre transaktioner och mer förvaltning framöver.


Johan Ljungberg och Per Nilsson.

"En fantastisk person med relevant erfarenhet och härlig energi"

Bolag John Mattson gör ett skifte på vd-positionen. När Siv Malmgren lämnar för att gå i pension kliver Per Nilsson in och tar över. Styrelseordförande Johan Ljungberg ger sin bild av den nye vd:n, hur bolaget ska fortsätta framåt och om marknadsläget.


Per Nilsson.

Ny vd för John Mattson klar

Karriär Per Nilsson har av styrelsen utsetts som ny vd för John Mattson. Han efterträder Siv Malmgren som går i pension. Per Nilsson har en bred fastighetskompetens med flera års erfarenhet av utveckling och förvaltning och kommer närmast från Klövern AB, Stockholm.


CBRE rekryterar från Niras

Karriär CBRE stärker inom Global Corporate Services med en rekrytering med erfarenhet från bland andra Newsec och Niras.


Fasticonkonsult startar eget

Karriär Per Nilsson, senior konsult och tidigare regionchef för Fasticon Öresund, startar egen konsultverksamhet i firman Rederic Property Management.


Han tar över efter Bengtsson

Karriär Roger Bengtsson har utsetts till vd för Fasticon. Nu är hans efterträdare på posten som regionchef i Öresund utsedd.