Image

Fasticon värvar från EFM

KARRIÄR Fasticon rekryterar en seniorkonsult till Malmökontoret. Han kommer närmast från EFM Sverige.
Publicerad den 4 September 2009

Konsultföretaget Fasticon genomför en strategisk förstärkning i södra Sverige när Per Nilsson, 44, blir seniorkonsult för Fasticon i Malmö.

Per Nilsson kommer närmast från en tjänst som Förvaltningschef på EFM Sverige AB (European Fund Management) som förvaltar Boultbees och Protegos investeringar i Sverige.

Per Nilsson har lång och bred erfarenhet av fastighetsföretagande, bland annat från Specialfastigheter, Skanska, ABB och Vasakronan.

- Per kommer att ingå i vårt team i Södra Sverige och kommer att ytterligare stärka våra tjänster med fokus på att öka lönsamheten för våra kunder, säger Jahn Wahlbäck, vd och partner i Fasticon AB.

- Vi räknar med att ha Per i vårt team under november, säger Roger Bengtsson, regionchef och partner i Fasticon.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige