Image

Fasticon värvar från EFM

KARRIÄR Fasticon rekryterar en seniorkonsult till Malmökontoret. Han kommer närmast från EFM Sverige.
Publicerad den 4 September 2009

Konsultföretaget Fasticon genomför en strategisk förstärkning i södra Sverige när Per Nilsson, 44, blir seniorkonsult för Fasticon i Malmö.

Per Nilsson kommer närmast från en tjänst som Förvaltningschef på EFM Sverige AB (European Fund Management) som förvaltar Boultbees och Protegos investeringar i Sverige.

Per Nilsson har lång och bred erfarenhet av fastighetsföretagande, bland annat från Specialfastigheter, Skanska, ABB och Vasakronan.

- Per kommer att ingå i vårt team i Södra Sverige och kommer att ytterligare stärka våra tjänster med fokus på att öka lönsamheten för våra kunder, säger Jahn Wahlbäck, vd och partner i Fasticon AB.

- Vi räknar med att ha Per i vårt team under november, säger Roger Bengtsson, regionchef och partner i Fasticon.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige