Image

Fasticon Support rekryterar teamledare

Karriär Fasticon Kompetens Holdings nystartade bolag Fasticon Support har rekryterat Jacqueline Lagercrantz som teamledare för att utveckla bolagets arbete med rekrytering och personaluthyrning inom drift och underhåll.
Publicerad den 11 Maj 2017
 Jacqueline Lagercrantz. Bild: Fasticon Support
Jacqueline Lagercrantz.

Jacqueline Lagercrantz kommer närmast från en liknande roll på Expandera Mera. Rekryteringen är den första i raden av medarbetare till bolaget som startats upp under våren.
 
– Det är alltid kul att rekrytera kvalificerade nyckelpersoner till nya verksamheter. Jacqueline har helt rätt inställning och attityd för arbetet som ska utföras och jag är övertygad om att hon kommer att bidra starkt till våra kandidaters och kunders framgång, säger Jan Gösbeck, vd för Fasticon Support.
 
Jacqueline Lagercrantz har examen i arbetslivskommunikation från Stockholms universitet och tillträder den nyinrättade tjänsten den 22 maj.
 
– Jag är van att arbeta i branscher med hård konkurrens om kandidaterna och attraheras verkligen av möjligheten att kombinera de erfarenheterna med uppgiften att bygga upp en nytänkande verksamhet från grunden, säger Jacqueline Lagercrantz.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är nya planen för centrala Telefonplan

Bygg/Arkitektur Idén om jätteskraporna Tellus Towers skrotades förra hösten – nu har staden arbetat fram ett nytt förslag för den omfattande utvecklingen av Telefonplan. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY