Image

Fasticon och Fasticon Kompetens till Turning Torso

Bolag Fasticon och Fasticon Kompetens flyttar till moderna och ändamålsenliga lokaler i Turning Torso i Malmö.
Publicerad den 17 Februari 2016
Roger Bengtsson. Bild: Fasticon
Roger Bengtsson. Håkon Hansen. Bild: Fasticon Kompetens
Håkon Hansen.

- Turning Torso är den mest välkända fastigheten i Öresundsregionen, ett välrenommerat varumärke som passar oss väldigt bra, säger Roger Bengtsson, regionchef för Fasticon AB.

- Vi expanderar i region Syd och ser det här som en nysatsning som visar att vi ligger i framkant. Fasticon Kompetens har en uttalad strategi att bredda sig och bli ledande inom kompetensförsörjning även inom samhällsbyggnadssektorn. Jag ser flytten som ett led i den här satsningen. Turning Torso är en naturlig mötesplats som är lätt att ta sig till för både personal, kunder och kandidater, säger Håkon Hansen, regionchef för Fasticon Kompetens.

Den 1 mars går flyttlasset från Gustav Adolfs torg till våningsplan 10 i Turning Torso, där de båda bolagen hyr 193 kvadratmeter, halva våningsplanet, av HSB Malmö.
Initialt kommer ett tiotal personer att arbeta på det nya kontoret.

- Även om vi numera har olika ägare så ser kunderna Fasticon och Fasticon Kompetens som ett varumärke. Vårt samarbete fungerar mycket bra och det var en självklarhet att vi även fortsättningsvis skulle ha ett gemensamt kontor, säger Håkon Hansen.
Både Roger Bengtsson och Håkon Hansen har tidigare arbetat inom HSB Malmö, som äger Turning Torso.

- Jag arbetade där i 12 år och Håkon i 15. Vi slutade innan Turning Torso var färdigställt men HSB Malmö kommer alltid att finnas i våra hjärtan, och det är klart att det känns speciellt för oss personligen att nu ”komma tillbaka”, säger Roger Bengtsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige