Image
Knut Pousette.
Knut Pousette. Bild: Fastator

Fastator investerar i e-handelsleverantör

Bolag Fastator har investerat i last mile-bolaget Boxxy genom att teckna aktier i bolagets nyemission för att finansiera bolagets fortsatta tillväxtresa.
Publicerad den 8 Februari 2022

Bolaget lanserades under början av 2021 och har redan tecknat avtal med 20 av de största privata och kommunala fastighetsägarna i Sverige. Boxxy når redan nu över 1 000 hushåll. Responsen från de boende, mataktörerna och fastighetsägarna har varit otroligt positiv och bolaget håller på med en bred utrullning av sin lösning och kommer nå över 10 000 hushåll i slutet av året.

– Vi ser en direkt synergi för alla fastighetsägare att enkelt vara en del av den allt mer växande E-handeln. Boxxy skiljer sig från många då deras leveransskåp sitter i trapphuset. Att kunna erbjuda både kylda och säkra leveranser är en otrolig marknadsfördel, kommenterar Knut Pousette, vd för Fastator.

Boxxys grundare Sebastian Oderstedt och Robert Zettervall är serieentreprenörer med lång erfarenhet av utveckling av hårdvara och mjukvara i tidigare bolag och de har över 15 års erfarenhet av leverans av produkter och system till fastighetsägare.

– Vi är glada för Fastators förtroende som stärker våra möjligheter till fortsatt stark tillväxt inom last mile leveranser. Vi håller ett högt tempo nu med en aggressiv utrullningsplan av leveransboxar och vi skriver löpande nya avtal, kommenterar Robert Zettervall, vd för Boxxy.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige