Image

EM hyr 2 000 kvadratmeter i Infra City

UTHYRNING Heminredningskonceptet EM hyr 2 000 kvadratmeter i Infra City och planerar att öppna en ny butik under våren/försommaren 2010.
Publicerad den 12 Februari 2010

EM kliver in i den tidigare avvecklade PC City lokalen bredvid Hemma och Barnens Hus, därmed får butiken ett utmärkt skyltläge på området.

- Vi är mycket glada över förhyrningen och ser fram emot ett långsiktigt samarbete med EM. Vi är övertygade om att EM kommer att bidra till att stärka handelsplatsens framtida utveckling, säger Arne Månsson på Infra City.

Familjen Schörling har gått in med 25 procent i EM Holding AB som tidigare ägts av EM-handlarna och drivits som en franchisekedja. Genom affären är Schörling ny huvudägare i EM med 75 procent av aktierna i franchisegivaren.

RED (Rico Estate Development AB) har varit rådgivare i förhyrningsprocessen och har ansvarat för samtliga förhyrningar avseende PC Citys tidigare avvecklade enheter.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige