Image

Eklandia hyr ut på Ringön

Uthyrning Eklandia hyr ut 2 600 kvadratmeter på Ringön, Göteborg, till Berendsen Textil Service AB.
Publicerad den 28 Maj 2013
Annons
Image
Eklandia hyr ut på Stålverksgatan 11. Bild: Eklandia
Eklandia hyr ut på Stålverksgatan 11.

Berendsen är ett av Europas ledande företag inom textilservice och service till hygienutrustning. De har nu valt att flytta sin anläggning i Göteborg till en lokal i Eklandias fastighet på Stålverksgatan 11 på Ringön på Hisingen. Lokalen omfattar cirka 830 kvadratmeter kontor och 1 770 kvadratmeter lager.

Före inflyttning, vilken sker i november, kommer lokalen att anpassas till Berendsens verksamhet.

– Då vår verksamhet växer är det viktigt med ändamålsenliga lokaler som ger oss möjlighet till fortsatt utveckling och samtidigt erbjuda våra kunder bästa tänkbara service. Det tycker vi Eklandias lokaler erbjuder, säger Sören Roland på Berendsen.

– Vi är mycket glada över att kunna tillmötesgå Berendsens önskemål om större och mer ändamålsenliga lokaler i närheten av där de sitter i dag. Vi hälsar dem varmt välkomna som hyresgäst till Eklandia, säger Hans Stridh, affärsområdeschef på Eklandia.

Uthyrningen har skett i samarbete med Colliers International AB.

- Det är extra kul att lyckas med uthyrningen åt Berendsen då de har haft unika krav och önskemål vilket har gjort sökandet till en utmaning. Detta har bidragit till att de har fått leta lokal under en längre tid. Eklandias lokal på Stålverksgatan uppfyllde samtliga krav och behov och jag är säker på att Berendsen kommer trivas mycket bra i deras lokaler, säger Fredrik Jagersjö, uthyrare på Colliers.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Colliers Sverige på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Tenant Representation & Enterprise Clients, Workplace Advisory & Project Management, Research samt Valuation. Med kontor i både...

Läs mer om Colliers Sverige på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är Örebros största fastighetsägare

Lista Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. I dag har turen kommit till Örebro, som med 156 987 invånare är landets sjätte största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige