Image

Dubbla försäljningar i centrala Göteborg

Transaktioner Newsec har agerat rådgivare till privatpersoner vid försäljningen av fastigheterna Vasastaden 27:17 och Stampen 13:15, belägna på Aschebergsgatan 30 respektive Baldersgatan 2 A och 2 B i centrala Göteborg. 
Publicerad den 19 Juni 2017
Annons
Image

Bostadsfastigheten i Stampen innehåller 29 lägenheter och en butikslokal om totalt 2 520 kvadratmeter. Bostadsfastigheten i Vasastaden innehåller tio lägenheter samt en butikslokal om totalt 951 kvadratmeter. Fastigheterna har förvärvats av privata aktörer i två separata transaktioner. Den totala köpeskillingen uppgår till drygt 130 miljoner kronor.

– Första halvåret 2017 har präglats av en fortsatt hög intensitet på transaktionsmarknaden och vi upplever ett fortsatt stort intresse för centrala bostadsfastigheter, säger Mattias Andersson, chef för Newsec Investment i Göteborg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill internationella aktören växa på Göteborgs heta logistikmarknad

Bolag Verdion fortsätter växa i Sverige – senast genom en tung investering i Bäckebol i Göteborg. För Fastighetssverige berättar Johan Nihlmark, Head of Business Development Nordics på Verdion, om synen på Göteborg som logistikmarknad och tillväxtambitionerna i staden, nya satsningar på spekulationsutveckling och om hur man ser på 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige