Image
Friskis & Svettis öppnar nytt hos Diös i Borlänge.
Friskis & Svettis öppnar nytt hos Diös i Borlänge.

Diös utvecklar ny träningsanläggning till Friskis & Svettis i centrala Borlänge

Uthyrning I början av nästa år öppnar Friskis & Svettis Borlänge en ny träningsanläggning i fastighetsägaren Diös lokaler på Borganäsvägen. Genom att erbjuda en flexibel och tillgänglig anläggning med generösa öppettider är målet att bli det självklara gymmet för de som rör sig i centrum. Diös inleder utvecklingen av lokalen i början på september och invigningen beräknas ske i januari 2023.
Publicerad den 23 Augusti 2022
Margareta Berglund, Friskis & Svettis. Margareta Berglund, Friskis & Svettis.

Etableringen på Borganäsvägen blir ett komplement till Friskis&Svettis anläggning på Skomakargatan i Borlänge. Genom att satsa i city vill föreningen bidra till att sätta hela Borlänge i rörelse. Den nya anläggningen blir belägen en kort promenad från Högskolan Dalarnas nya campus i centrum.

– Som en av våra 15-minutersstäder vill vi fylla Borlänge med ett innehåll som möjliggör en aktiv och tillgänglig livsstil. Friskis & Svettis cityanpassade gym möter det ökade flödet av människor som vi redan nu börjar märka av till följd av Högskolan Dalarnas flytt till centrum och Northvolts etablering strax utanför stan. Vi ser mycket fram emot att lämna över nyckeln till ett modernt och lättillgängligt träningsgym i januari och önskar Maggan med team varmt lycka till, säger Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare, Diös Borlänge.

– Det känns extra roligt att vara med och bidra till att Borlänge centrum lever upp. Vi tror verkligen på centrum och vill tillföra något positivt med vår närvaro. Våra medlemmar har efterfrågat längre öppettider och vi är väldigt glada över att från och med januari 2023 kunna erbjuda den möjligheten. Den nya anläggningen blir lättillgänglig både för den som vill köra ett gympass under lunchen och skiftjobbare och andra som vill träna tidigt på morgonen eller sent på kvällarna, säger Margareta Berglund, verksamhetschef på Friskis & Svettis Borlänge.

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Telekomjätten stänger butik i centrala Göteborg

Uthyrning Släcker ner central butik och halverar sitt antal i centrala Göteborg.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige