Image
Specsavers blivande butikslokaler i Falun.
Specsavers blivande butikslokaler i Falun. Bild: Diös

Diös utvecklar ny butik till Specsavers i centrala Falun

Uthyrning I vinter kommer optikkedjan Specsavers att slå upp dörrarna till en ny butik i centrala Falun, på Falugatan. Diös utvecklar butiken, som kommer att ta form under hösten, med invigning i november.
Publicerad den 11 September 2024

Specsavers butik i Falun är idag belägen på Holmgatan men flyttar alltså, i vinter, till nyrenoverade lokaler på Falugatan. Den nya butiken blir cirka 170 kvadratmeter stor.

– Vi hälsar Specsavers varmt välkomna till oss på Falugatan. Tillsammans skapar vi en ändamålsenlig och modern butiksupplevelse på en adress som erbjuder flera strategiska mervärden, som exempelvis god tillgänglighet och ett starkt flöde av människor. Vi har en fartfylld höst framför oss, med invigning lagom till julhandeln som målbild, säger Stefan Carlsson, kommersiell förvaltare, Diös Falun.

– Flytten till en ny butik ger oss möjlighet att stärka vårt erbjudande, både gentemot våra kunder och medarbetare. Genom att uppgradera till vårt senaste butikskoncept kommer vi på ett bättre sätt kunna möta kundens behov, samtidigt som en modern och verksamhetsanpassad lokal gör det roligare för våra kollegor i butiken. Vi ser mycket fram emot hösten och att få inviga vår nya lokal, säger Lotta Thörn, ägare, Specsavers Falun.

Diös och Specsavers har tecknat ett grönt hyresavtal, vilket innebär att parterna tillsammans planerar ytorna med målet att minska miljöpåverkan och energianvändning.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Krisen kan åtgärdas raskt eller brutalt – vägarna framåt för bostadsinvesteringarna

Bostäder I faktiska tal så är 90-talskrisen tillbaka, men vilken dipp är det som väntar i bostadsinvesteringar har Västsvenska Handelskammaren tittat närmare på. Så här ser branschen på de olika scenarier som skulle kunna stå för dörren nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige