Image

Diös utvecklar lokaler till Riksbyggen i Sundsvall

Uthyrning Den 1 mars flyttar Riksbyggen in i nya lokaler på Heffnersvägen vid Norra Kajen i Sundsvall.
Publicerad den 15 Januari 2018
Annons
Image
Riksbyggen flyttar till Norra Kajen i Sundsvall. Bild: Diös
Riksbyggen flyttar till Norra Kajen i Sundsvall.

Uthyrningen till Riksbyggen är del av Diös plan att utveckla sina fastigheter i området Norra Kajen.

– Det känns jättekul att Riksbyggen flyttar in i en av våra fastigheter i utvecklingskvarteret Norra Kajen. Det blir ett modernt kontor med attraktiv mötesmiljö och ligger helt i linje med vår strategi kring stadsutveckling. Läget i Norra Kajen är speciellt med bland annat närheten till centrum och bra förbindelser med bussar. Nu ser vi fram emot att hälsa Riksbyggen välkommen i början av mars, säger Sofie Stark, affärschef, Diös Sundsvall.

– Vi flyttar till en fin lokal i ett spännande och expansivt område. Lokalerna lever också upp till våra krav på tillgänglighet för våra besökare med bra parkeringsmöjligheter. Det nya kontoret ger oss möjlighet att samla våra medarbetare på samma plats. Tidigare har vi suttit utspridda på flera mindre kontor, säger Patrik Sjödin, marknadsområdeschef, Riksbyggen Västernorrland.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Fastigheten som är lättast att sälja är..."

Ekonomi/Finansiering Från nettoköpare till nettosäljare. Andra halvan av 2022 ändrade spelplanen, men transaktionerna fortsätter berättar Henrik Roderhult, regionchef, Värdering och Strategisk Analys på Newsec. Det som väntar är en marknad där avkastningskraven stiger. Han avslöjar också vilken slags fastighet som kommer bli lättast att sälja framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige