Image

Diös säljer fastighet i Timrå

Transaktioner Som ett led i strategin att koncentrera fastighetsportföljen till prioriterade tillväxtorter i norra Sverige, säljer Diös Fastigheter den kommersiella fastigheten Vivsta 3:39 i Timrå.
Publicerad den 2 December 2015

Köpeskillingen uppgår till 12 miljoner kronor, köpare är CBH Förvaltning AB och tillträde sker 1 december 2015.

Fastigheten i Timrå är om 2 386 kvadratmeter och tillhör den så kallade inlandsportföljen och har varit föremål för försäljning sedan 2014.

– I och med försäljningen lämnar vi Timrå och kan därmed fokusera än mer på att utveckla verksamheten och bidra till stadsutvecklingen på våra satsningsorter, säger Lars-Göran Dahl, fastighetschef på Diös Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige