Image

Diös hyr ut lokaler till E-hälsocentrum i Östersund

Uthyrning I kvarteret Läkaren i Östersund och har Diös, tillsammans med Region Jämtland Härjedalen, under året utvecklat lokalerna för att möjliggöra en kreativ arbetsmiljö med flexibla arbetsplatser i ett samarbete mellan privata företag och offentlig verksamhet i E-hälsocentrum.
Publicerad den 20 November 2017
E-Hälsocentrum i Östersund. Bild: Diös
E-Hälsocentrum i Östersund.

Bakom E-hälsocentrum står i huvudsak tre aktörer – Region Jämtland Härjedalen, Östersunds kommun och Sigma. Diös står för utvecklade lokaler på 800 kvadratmeter mitt i staden. I E-hälsocentrum kommer Sigma att ha sitt kontor tillsammans med ett antal medarbetare från Region Jämtland Härjedalen och Östersunds kommun. Dessutom hyrs arbetsplatser ut för både kortare och längre tid till företag med fokus på digitalisering av vård och omsorg.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige