Image
RKM Luleå.
RKM Luleå. Bild: Diös.

Diös gör affär i centrala Luleå

Bolag Regionala kollektivtrafikmyndigheten i Norrbotten är ny hyresgäst till Diös i centrala Luleå.
Publicerad den 22 Juli 2020

I höst flyttar Regionala kollektivtrafikmyndigheten i Norrbotten (RKM) till Diös lokaler på Kungsgatan i centrala Luleå. RKM utökar sin verksamhet och flytten till de nya lokalerna kommer stärka kundmötet och utvecklingen av staden. Fastighetsägaren Diös påbörjar nu arbetet med att utveckla lokalerna för att stå klara för inflyttning i början av november.

RKM i Norrbotten är en regional kollektivtrafikmyndighet som bildades 2012, och verkar för att samordna, effektivisera och utveckla kollektivtrafiken i länet. De hanterar också tillstånd för färdtjänst och riksfärdtjänst i samtliga kommuner i länet. RKM i Norrbotten har sitt säte i Luleå och med ett behov av större ytor flyttar de nu till nya lokaler med ett centralare och tillgängligare läge.

– Det känns riktigt bra att kunna erbjuda RKM nya moderna och ändamålsenliga lokaler med ett toppenbra läge mitt i centrala Luleå. De blir ett bra tillskott i området som i sin tur kommer bidra att till fler människor rör sig i centrum. Nu ser vi fram emot att få hälsa gänget på RKM välkommen till deras nya lokaler i början av november, säger Åsa Johansson, förvaltare, Diös Luleå, enligt ett pressmeddelande.

– Vi är glada över det goda samarbetet vi haft med Diös i jakten att hitta en ny lokal som uppfyller våra behov. Under hela processen har Diös varit väldigt hjälpsamma och tillmötesgående vilket har resulterat att vi nu äntligen hittat den perfekta lokalen. De nya lokalerna har ett bra och tillgängligt läge i staden som kommer underlätta för kundmötet, säger Mats Aspemo, myndighetschef, RKM i Norrbotten.

- Joakim Johansson
joakim@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Per Berggren: Olämpligt med Arnhult som ordförande

Bolag Per Berggren utmanar Rutger Arnhult om ordförandeposten i Castellum på bolagsstämman den 25 mars. Här ger han sin syn på situationen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY