Image

De får hyra ut Aurora

Uthyrning CBRE har tecknat ett exklusivt uthyrningsuppdrag med Eklandia för kontorsprojektet Aurora på Lindholmen i Göteborg.
Publicerad den 25 November 2011
Aurora. Bild: Eklandia. Bild: Eklandia
Aurora. Bild: Eklandia.

Fastigheten omfattar cirka 10 000 kvadratmeter kontor. Det första spadtaget togs förra veckan och projektet beräknas stå klart Q3 2013.

- Eklandias målsättning är att bli en ledande aktör på Lindholmen genom dels förvärv och dels projektutveckling. Med vår nybyggnation av Aurora tillför vi attraktiva arbetsplatser för närmare 500 personer. Genom vårt samarbete med CBRE ökar våra möjligheter att nå de nationella och internationella kunder som vill vara en del av den kreativa och innovativa miljön på Lindholmen, säger Hans Stridh, affärsområdeschef på Eklandia Fastighets AB.

- Vi på CBRE upplever att det sker något av ett trendbrott just nu på Göteborgsmarknaden när det kommer till att anlita konsulter i projektuppdrag. Arbetssättet liknar alltmer det vi sett under en längre tid i Stockholmsområdet, säger Lotta Walldén, office manager på CBRE i Göteborg.

CBRE har nu tolv anställda i Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Många fastighetsbolag tar för lätt på sälj och uthyrning"

Bolag Under 2022 tog han steget från NCC till en tillvaro som konsult. Nu återvänder Marcus Sandahl till tillvaron som anställd när han blir sälj- och uthyrningschef på Platzer. För Fastighetssverige berättar Marcus Sandahl om nya tjänsten, sin syn på Platzer, Johanna Hult Rentschs betydelse för beslutet att ansluta till bolaget, om lärdomarna från konsultverksamheten och om sista tiden med uppdraget på Hufvudstaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige