Image

Dalkia får uppdrag av Lönnbacken

Bolag Dalkia har vid en upphandling tilldelats förvaltningsansvaret för fem äldreboenden i södra Sverige. Fastigheterna är lokaliserade i området Helsingborg-Malmö-Trelleborg och tre av dessa övertogs nyligen i en affär mellan Lönnbacken och Brinova Fastigheter AB. Den tillkommande ytan är cirka 16 000 kvadratmeter.
Publicerad den 1 Februari 2013

- Vi är mycket glada över att Lönnbacken återigen ger oss förtroendet att förvalta deras fastigheter. Vår långa erfarenhet av förvaltning av vårdfastigheter kommer väl till pass för den verksamhet som Lönnbacken bedriver i sina olika anläggningar, säger Peter Andersson, affärsutvecklare på Dalkia.

Dalkia har sedan tidigare förvaltningsansvaret för Lönnbackens fastigheter i Uppsala, Västerås, Rättvik, Åkersberga, Örebro, Norrtälje och Bromma. I och med tilldelningen av de fem äldreboendena i Skåne förvaltar Dalkia 13 av Lönnbackens 31 fastigheter, totalt cirka 76 000 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Brinova på Branschguiden

Brinova utvecklar och förvaltar primärt bostäder och samhällsfastigheter belägna på utvalda orter med goda kommunikationer i södra Sverige.
Verksamheten kännetecknas av långsiktighet, samverkan med aktörer inom samhällssektorn och inte minst en lokal egen engagerad förvaltning på de orter där bolaget aktivt valt att verka. Värden skapas genom selektiva förvärv, effektiv fastighetsutveckling och en aktiv förvaltning.
Ett starkt kassaflöde medger möjliggör en fortsatt utveckling av verksamheten.
Brinovas B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och handlas på Small Cap-l...

Läs mer om Brinova på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Nytt JV hämtar vd hos noterat bolag

Bolag Fastighetschef lämnar för att ta över ny vd-stol.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY