Image

Dags för sjätte Fastighetsgirot

Event På onsdagen körs Fastighetsgirot för sjätte året i rad – återigen är det rekord i antal anmälda.
Publicerad den 7 Juni 2016
Fastighetsgirot genomförs för sjätte gången. Fastighetsgirot genomförs för sjätte gången.

Fastighetsgirot riktar sig till motionärer som gillar racercykling och som verkar i fastighetssektorn. Årets träningslopp är på ca 75 kilometer.

– Vi ser ut att överträffa fjolårets rekord. Det är en kvittens på att cyklingen fortsätter att engagera, säger Timo Murberger från Optiperform AB, även tidigare ordförande i Cykelförbundet.

Fastighetsgirot gör det möjligt för fastighetsproffs att vårda och utveckla sina yrkesnätverk. Samtala och utbyta idéer tack vare den enkla och prestigelösa samvaro som är möjlig i cykelsadeln.

- Under de sex åren som Fastighetsgirot har funnits har loppet både växt i antalet deltagare och även utvecklats som event. Loppet innehåller så mycket mer än bara ett träningslopp, du får exempelvis tillgång till ett intressant nätverk där cykling, förutom fastigheter, är en gemensam nämnare. Sådant skapar speciella relationer, säger P-O Skoog från Forum Fastighetsekonomi som är en av arrangörerna.

Loppet arrangeras av P-O Skoog från Forum Fastighetsekonomi, Timo Murberger från Optiperform och Kent Pergéus, fastighetschef i Västerås Stad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige