Image
David Karlsson, Cushman & Wakefield.
David Karlsson, Cushman & Wakefield. Bild: Cushman & Wakefield

Cushman & Wakefield anlitas när Carglass expanderar

Uthyrning Carglass genomför sedan några år tillbaka en unik satsning på den svenska marknaden, tillsammans med deras globala koncern, ämnar de att bli den ledande aktören inom reparation, utbyte och kalibrering av fordonsglas lokalt i Sverige. En del av deras satsning på den svenska marknaden är att öppna flertalet nya verkstäder för ökad tillgänglighet.
Publicerad den 14 November 2023

Carglass har idag ett rikstäckande verkstadsnätverk i Sverige. I slutet på 2020 hade Carglass 65 verkstäder och idag finns Carglass på 89 orter med 103 verkstäder. Carglass vill fortsätta sin expansion för att än mer utöka tillgängligheten för deras kunder. Carglass driver alla sina verkstäder själva och har ingen franchise. Cushman & Wakefield har anlitats som Hyresgästrådgivare i samtliga lokalfrågor med fokus på deras rikstäckande expansiva resa.

David Karlsson, Hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield, säger:
– Det ska bli riktigt roligt att få arbeta tillsammans med Carglass i deras expansion som sträcker sig över hela Sverige. Extra spännande med en kund som ser värdet av miljö och hållbarhet i hela verksamheten. Fokus just nu ligger på Stockholm- Göteborg- och Malmöområdet.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige