Image

Corinne & Friends till Sveavägen 44

Uthyrning Hår- och skönhetskedjan Corinne & Friends öppnar i gatuplan i Diligentias Sveavägen 44 i Stockholm.
Publicerad den 15 December 2014
Sveavägen 44. Bild: Diligentia
Sveavägen 44.

Corinne & Friends är en av Nordens mest kända salonger med ett helhetskoncept inom hår och skönhetsvård. 2003 slog de upp portarna i Halmstad och Göteborg. Ett par år senare invigdes salongen i Sturegallerian i Stockholm. Nu väljer de att öppna ytterligare en salong i Diligentias kvarter Sveavägen 44.

- Vi lägger stort fokus på att hitta bra lägen för våra etableringar och Sveavägen 44 uppfyller våra krav på lättillgänglighet och attraktivitet, säger bolagets grundare Corinne Henriksson.

Förutom salongsverksamheten har Corinne and Friends ett antal återkommande prestigeuppdrag såsom Top Model, Idol och Melodifestivalen. De arbetar även med Stockholm Fashion Week och andra typer av kommersiella uppdrag.

- När nya kvarter tar form är butiksmixen alltid viktig. På Sveavägen 44 kommer vi nu att kunna erbjuda såväl kontorshyresgäster i huset, som grannar i området, en bra blandning av hotellverksamhet, restauranger, saluhall och nu även en skönhetssalong av högsta klass, säger Markus Pfister, Fastighetschef Kontor på Diligentia.

Kontorsytorna på Sveavägen 44 är fullt uthyrda.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige