Image

Nobis öppnar restaurang på Sveavägen 44

Uthyrning Nobis öppnar ett restaurangkoncept hos Diligentia på Sveavägen 44 i Stockholm.
Publicerad den 5 November 2014

Till våren 2015 kommer en italiensk restaurang med fokus på napolitanska pizzor att ligga granne med Nobis nya hotell Miss Clara.

Nobiskoncernen har många strängar på sin lyra. Under våren 2015 öppnar de en 276 kvadratmeter stor restaurang i Diligentias kvarter Sveavägen 44.

- Vi vill erbjuda Stockholmarna en genuin smakupplevelse. Därför har vi rest till pizzans ursprungsstad Neapel för att hämta inspiration, säger Ralf Thalén, affärsutvecklingschef på Nobis.

Nobis och Diligentia har sedan tidigare ett mycket gott samarbete och i kvarteret Sveavägen 44 erbjuds idag en högklassig restaurang och hotell vid namn Miss Clara. Restaurangen kommer att utgöra ett bra komplement för de som bor och arbetar i området.

- Etableringen kommer att passa mycket bra in i kvarterets helhet och erbjuder ytterligare service till våra övriga hyresgäster, säger Markus Pfister, fastighetschef kontor på Diligentia.

Nybyggnationen av Sveavägen 44 har pågått sedan september 2011. Nu står huset klart och fylls med hyresgäster allt eftersom. På plats finns kontorshyresgästerna Klarna och Arbetsgivarverket som framöver får sällskap av SAP, RaySearch, King, Swedish Match, Fora och Yubico. I samma kvarter, på Adolf Fredriks Kyrkogata 3, uppför Diligentia också ett helt nytt bostadshus med 52 lägenheter - The Corner house.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige