Image

Coop till Norra Djurgårdsstaden

Uthyrning Stockholmshem hyr ut 1 200 kvadratmeter till Coop på Bobergsgatan/Husarvikstorget i Norra Djurgårdsstaden med inflyttning i januari 2016.
Publicerad den 22 Maj 2013
Stockholmshem hyr ut till Coop. Bild: Stockholmshem
Stockholmshem hyr ut till Coop.

Stockholmshem bygger nytt i Norra Djurgårdsstaden och har slutit avtal med Coop om att hyra ut 1 200 kvadratmeter för dagligvaruhandel på Bobergsgatan/Husarvikstorget.

Butiken kommer att innehålla ett stort sortiment med fokus på ekologiska varor.

- En ”ekobutik” passar perfekt i vårt miljöhus så det här är extra lyckat för oss. Nu är ytterligare en pusselbit på plats för att göra det enkelt för de boende i området att leva klimatsmart och göra bra miljöval i vardagen, säger Ewa-Maria Svensson, chef för lokaluthyrning på Stockholmshem.

Etableringen är ett kvitto på Stockholmshems satsning på lokalmarknaden.

- För oss är det viktigt att hitta väl anpassade lokaler i attraktiva lägen. Etableringen i Norra Djurgårdsstaden innebär att vi öppnar en modern butik med stora öppna ytor i ett eftertraktat läge, säger Anders Rovér, etableringschef på Coop.
I linje med de ambitiösa miljömålen ska huset klassas på guldnivå enligt miljöklassificeringen Miljöbyggnad.

Nu återstår bara 160 kvadratmeter uthyrningsbar area i fastigheten. Hela ytan är avsedd för handel.

- Flera har redan visat intresse, men samtidigt är vi angelägna om att hitta en bra mix av verksamheter i kvarteret, säger Ewa-Maria Svensson.

I fastigheten inryms även drygt 150 bostadslägenheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige