Image

Colliers får förvaltningsuppdrag

Bolag Colliers har fått ett nytt förvaltningsuppdrag åt City-Fastigheter i Katrineholm AB med start vid årsskiftet. Uppdraget sträcker sig över tre år och innebär tjänster inom hyresadministration och bolagsredovisning men också en del administration. Colliers kommer även att fungera som ett stöd åt den lokala platschefen på City-Fastigheter gällande projekt och hyresförhandlingar.
Publicerad den 3 December 2012

- Vi på förvaltning ser mycket fram emot ett givande samarbete som har tjuvstartat men börjar gälla på riktigt från 1 januari och sträcker sig över tre år. Det är alltid roligt att få arbeta med fina och centralt belägna fastigheter som dessa, säger Hans Hall, förvaltare på Colliers.
City-Fastigheter i Katrineholm AB äger och förvaltar centralt belägna fastigheter i Katrineholm. Företaget äger sju fastigheter på drygt 26 000 kvadratmeter fördelat på drygt 125 objekt, därtill flera parkerings- och garageplatser. Fastigheterna består av butiker, kontor och bostäder.

Ämnen

Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Colliers är ett ledande företag inom global fastighetsrådgivning präglat av entreprenörsanda.
Vårt svenska team består av ett 40-tal experter som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare, byggherrar och hyresgäster. Genom vår goda expertis och höga servicenivå skapar vi effektiva lösningar som hjälper våra kunder att uppnå framgång snabbare.

Colliers experter erbjuder kvalificerad kunskap inom Capital Markets, Leasing, Corporate Solutions samt Valuation. Med kontor i både Stockholm och Göteborg samt ett starkt nordiskt samarbete ser vi till at...

Läs mer om Colliers International Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY