Image

Citycon säljer shoppingcenter i Finland

Transaktioner Citycon säljer ett shoppingcenter i Torikeskus i Finland till en lokal investerare. Värdet i affären landar på cirka 130 miljoner kronor.
Publicerad den 20 December 2013

Fastighetens uthyrningsbara yta uppgår till cirka 11 100 kvadratmeter, varav drygt 8 000 kvadratmeter är handelsytor. Dock har centret ingen livsmedelsbutik som ankarhyresgäst.

- Den här affären är i linje med vår strategi att fokusera på shoppingcenter med livsmedelsaffärer som ankarhyresgäst i Norden och Baltikum, säger Nils Styf, CIO på Citycon.

Catella var rådgivare till Citycon i affären.

Ämnen

Catella på Branschguiden

Catella är en ledande corporate finance-rådgivare inom den europeiska fastighetssektorn. Vi erbjuder fastighetsbolag, finansiella institutioner, fastighetsfonder och andra fastighetsägare strategisk rådgivning, kapitalmarknadsrelaterade tjänster och kvalificerad rådgivning vid transaktioner.

Catella är en ledande corporate financerådgivare inom fastighetssektorn, med stora och komplexa transaktioner som specialitet. Våra avancerade rådgivningstjänster kombinerar lång erfarenhet av investment banking med kunskap om lokala fastighetsmarknader och tillgång till internationellt kap...

Läs mer om Catella på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

David Mindus: "Uteslutande pris relativt risk avgör var vi investerar"

Bolag Sagax ökar hyresintäkter och förvaltningsresultat i det tredje kvartalet och höjer dessutom vinstprognosen för helåret. Företagets vd David Mindus berättar för Fastighetssverige hur han ser på fler förvärv framöver. Det här avgör var de investerar och då är de redo att gå in på nya marknader.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY