Image

Christian Claesson tar plats i Lundbergs ledningsgrupp

Karriär Christian Claesson tillträdde under våren 2015 den nyinrättade befattningen affärsområdeschef Handel hos Fastighets AB L E Lundberg. Nu tar han även plats i bolagets ledningsgrupp.
Publicerad den 26 Juni 2015
Christian Claesson. Bild: Unibail-Rodamco
Christian Claesson. Peter Whass. Bild: Lundbergs
Peter Whass.

- Detaljhandeln utvecklas ständigt och som stora fastighetsägare inom bland annat handel är det viktigt att vi har ett stort fokus på de frågor som berör handelns utveckling i allmänhet och i stadskärnorna i synnerhet. Att Christian nu sitter i vår ledningsgrupp är ytterligare ett steg i vår ambition att fortsätta utveckla våra fastigheter och därmed kunna erbjuda våra detaljhandelshyresgäster bästa förutsättningar att lyckas, säger Peter Whass, vd i Fastighets AB L E Lundberg.

- Det är givetvis stimulerande att få möjlighet att vara med i bolagets företagsledning. Det är också en tydlig signal att vi tar utvecklingen av våra handelsytor på största allvar, säger Christian Claesson.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Carl Janglin beskriver turbulensen på OP: "Tvingades krympa för att överleva"

Bolag Oscar Properties avgående vd Carl Janglin berättar för Fastighetssverige varför han lämnar bolaget, hur pressen har varit de senaste månaderna och varför den korta tiden på bolaget inte blev som han hade tänkt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige