Image
Lars Angwald, styrelseordförande, Martin Svärd, vice vd, och Oskar Malmén, vd, för Cernera.
Lars Angwald, styrelseordförande, Martin Svärd, vice vd, och Oskar Malmén, vd, för Cernera. Bild: Cernera

Cernera tecknar nya hyresavtal i Göteborg

Uthyrning Cernera tecknar hyresavtal om 1 040 kvadratmeter i Göteborgsstadsdelen Torslanda.
Publicerad den 1 Mars 2024

Cernera har under inledningen av 2024 tecknat hyresavtal med ett flertal hyresgäster i Torslanda, Göteborg. Lokalerna anpassas nu efter hyresgästernas specifika behov och tillträds löpande.
– Cerneras mål är att tillgodose våra kunders behov genom att erbjuda flexibla och funktionella lösningar. Med dessa hyresavtal fortsätter vi att stärka vår position på marknaden och bekräftar vårt åtagande att arbeta flexibelt under utvecklingsfasen av en fastighet, säger Oskar Malmén, vd på Cernera.

Fastigheterna Amhult 107:2, Torslanda Röd 80:2 och Torslanda Röd 81:1 är nu nästan fullt uthyrda. Cernera arbetar med att utveckla fastigheterna till bostäder på lång sikt. Genom ett flexibelt arbetssätt kan Cernera anpassa sina fastigheter så de skapar värde för bland annat hyresgästen och samhället genom hela utvecklingsfasen.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige