Image
Cernera köper Brämhults juices fd produktionsanläggning.
Cernera köper Brämhults juices fd produktionsanläggning. Bild: Cernera

Cernera köper fd Brämhults-fastigheten

Transaktioner Cernera utökar sitt bestånd med drygt 5 000 kvadratmeter kontors-, produktions- och lagerytor genom förvärv av Brämhults Juice tidigare produktionsfastighet i Borås.
Publicerad den 17 December 2018

Tomtytan uppgår till närmare 12 000 kvadratmeter.

Fastigheten ligger välexponerad och lättillgänglig längs riksväg 40 strax öster om Borås centrum och tidigare har Brämhults Juice haft verksamhet i lokalerna. Fastigheten har idag ytor med en takhöjd på upp till sju meter.

– Vi ser läget som intressant och tror den tilltalar företag inom både handel och logistik. Det finns redan flera intressenter och med vår erfarenhet av att förädla och utveckla fastigheter anpassar vi lokalen på bästa sätt oavsett vilken verksamhet som blir aktuell där, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

Genom förvärvet förstärker Cernera sin position som en av regionens starkaste fastighetsaktörer.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY