Image
Fastigheten som Cernera förvärvar ligger i Sandared i Borås.
Fastigheten som Cernera förvärvar ligger i Sandared i Borås. Bild: Cernera

Cernera förvärvar fastighet i Borås

Bolag Cernera Fastigheter AB har ingått avtal om förvärv och tillträtt fastigheten Sandared 1:559.
Publicerad den 2 Februari 2023

– Vi är glada att kunna berätta om denna affär som innebär att vi stärker vår byggrättsportfölj ytterligare. Fastigheten är lokaliserad utanför Borås i ett av Sandareds attraktiva bostadsområden. Vi har stort förtroende för att den kommer kunna utvecklas till bostäder på sikt, säger Oskar Malmén som är vice vd på Cernera.

Fastigheten har en markareal på 1 774 kvadratmeter och idag finns en lokal som är fullt uthyrd. Den ligger i ett attraktivt bostadsområde med närhet till dagligvaruhandel, skola, natur och kommunikation. Cernera ser fastigheten som en naturlig utveckling till bostadsändamål.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fortfarande inget beslut om Scandinavium

Bygg/Arkitektur Inte heller den här gången kom det ett beslut från kommunstyrelsen i Göteborg om arenans öde. Det rödgröna styrets ansvarige för idrottsfrågor, kommunstyrelsens ledamot Daniel Bernmar (V), säger till Fastighetssverige att förhandlingarna om vilket alternativ man föredrar fortfarande pågår.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige