Image
Stockholm.
Stockholm. Bild: Istock

CBRE utser ny chef för Occupier Services

Bolag CBRE fortsätter sin satsning för de nordiska marknaderna och stärker teamet för Occupier Services med ny chef i Sverige som även ingår i den nordiska ledningen.
Publicerad den 12 November 2020
Anders Hansén Bild: CBRE
Anders Hansén Einar Schiefloe. Bild: CBRE
Einar Schiefloe.

Nyligen tillkännagav CBRE ytterligare utnämningar i sitt nordiska team. Nu tar bolaget nästa steg för teamet som arbetar med Hyresgästrådgivning – Occupier Services – inom Norden. Sammantaget stärker det CBRE:s marknadsposition i Norden och respektive land.

CBRE fortsätter att sin resa och stärker sin marknadsledande position genom att utse ny chef för Occupier Services i Sverige. Det är Anders Hansén som har befordrats till Head of Occupier Services, Sverige. Anders Hansén har arbetat på CBRE sedan maj 2015 och är en mycket uppskattad konsult och kollega i Sverige.
– Jag är mycket hedrad och full av både energi och idéer inför uppgiften att leda Occupier-teamet i Sverige. Vårt team består av professionella rådgivare som ofta får positiv feedback från våra kunder. Att arbeta över de nordiska gränserna kommer vara mycket uppskattat och värdefullt för oss men framförallt för våra kunder. Jag har arbetat på CBRE de senaste fem åren och jag har en tydlig plan för att hjälpa våra kunder på bästa sätt, säger Anders Hansén.

Anders Hansén ingår i den nya nordiska ledningen för teamet som arbetar med Occupier Services på nordisk nivå. Teamet är tillsatt för att möta kundernas behov och efterfrågan. Einar Schiefloe har utsetts för att leda arbetet inom Norden.
– Vi investerar mycket för att ge bästa service och rådgivning till våra kunder och marknaderna i alla nordiska länder. Vi har säkerställt att vi har experterna på plats för att leda och stärka Occupier-verksamheten och hjälpa våra kunder. Vi fortsätter vår resa för att bli marknadsledande inom detta område, säger Einar Schiefloe.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige