Image

CBRE Basale rekryterar vd från Vasakronan

Karriär Anna Nordin har utsetts till ny managing director på CBRE Basale. Hon ingår också i ledningsgruppen för CBRE Sweden.
Publicerad den 25 Mars 2015
Anna Nordin. Bild: CBRE Basale
Anna Nordin.

Anna Nordin ansluter från Vasakronan, där hon framför allt arbetat med fastighetsförvaltning inom CBD, Stockholm.

Innan dess var hon ansvarig för Occupier Service för DTZ i Sverige där hon även ingick i ledningsgruppen.

Anna Nordin, som kommer vara placerad i Stockholm, kommer nu ta över från Katarina Bjelkow Rössel som varit tillförordnad managing director och som gradvis kommer att återgå till sin ursprungliga roll som COO för CBRE i Norden.

Patrik Kallenvret, vd för CBRE Sweden, kommenterar:
- Anna Nordin är en rekrytering vi är mycket stolta över. Hon har ett brett kundnätverk och hon är en mycket duktig ledare. Annas meritlista och marknadskännedom är oerhört värdefull för oss och våra kunder i vår fortsatta tillväxt.

Andy Hay, EMEA Head of Asset Services, på CBRE tillägger:
- Utnämningen av Anna kommer ytterligare stärka vår verksamhet i Sverige. Detta är dessutom strategiskt viktigt med tanke på att vi åter visar att vi ska ha marknadsledande fastighetskonsulter inom vår paneuropeiska verksamhet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige