Image

Catena hyr ut 20 000 kvadratmeter i Jönköping

Uthyrning Catena har tecknat ett nytt hyresavtal i Jönköping om 20 490 kvadratmeter. Den nya hyresgästen ersätter den nuvarande som avflyttar per halvårsskiftet. Avtalet löper till årsskiftet 2015-2016 med en årshyra om cirka 8,2 miljoner kronor.
Publicerad den 27 Juni 2014
Gustaf Hermelin. Bild: Catena
Gustaf Hermelin.

- Det är glädjande med en direkt uthyrning efter avflytt då efterfrågan på effektiva logistiklokaler är stor. I samband med den nya uthyrningen ska vi energieffektivisera fastigheten med en ny bergvärmeanläggning och solpaneler. Detta som en del av vår långsiktiga ambition att gå från energiförbrukare till att bli vår egen energiproducent, det vill säga att på sikt vara självförsörjande, säger Catenas vd Gustaf Hermelin.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Catena AB på Branschguiden

Raka spåret till smartare logistik

På ett hållbart sätt och genom samarbete utvecklar vi på Catena effektiva logistikanläggningar som försörjer storstadsregioner i Skandinavien.
Vi erbjuder Sveriges bästa nät av moderna och strategiskt placerade fastigheter som erbjuder optimala förutsättningar för ett smartare lager- och varuflöde.

Genom proaktivt arbete och kontinuerlig bevakning av trender inom logistikmarknaden kan vi säkerställa att våra kunder är rustade för framtidens logistik.

Läs mer om Catena AB på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Dystra siffran blottar mager start för finska transaktionsåret

Bolag Den finska transaktionsmarknaden började sakta in under Q3 2022 och hittills under 2023 har aktiviteten varit skral med en transaktonsvolym på ynka 300 miljoner euro, drygt tre miljarder kronor. För helåret 2022 nådde den finska marknaden upp i en volym på 7,2 miljarder euro. Hanna Kaleva på KTI berättar mer om det finska fastighetsåret 2022 och utsikterna för 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige