Image

Byggpartner bygger åt Svenska Bostäder

Bygg/Arkitektur Byggpartner har erhållit tilldelning för två stycken flerbostadshus i Stockholm åt Svenska Bostäder. Byggentreprenaden beräknas uppgå till 138 miljoner kronor och går in i orderboken under första kvartalet 2017.
Publicerad den 1 Mars 2017

Projektet omfattar att på totalentreprenad att uppföra två stycken flerbostadshus på totalt 7 540 kvadratmeter BTA för Svenska Bostäders räkning. Husen kommer att ha totalt 76 lägenheter fördelade på 6 trapphus i flerbostadshus. Kvarteret Ståthållaren 5 ligger på Fogdevägen i Bagarmossen i södra Stockholm. Projektet går in i orderboken för första kvartalet 2017.

– Det är glädjande att bli tilldelad ytterligare ett projekt åt Svenska Bostäder vilka vi har ett mycket bra samarbete med säger Fredrik Leo, Vice vd för Byggpartner med ansvar för entreprenadverksamheten.

Husen ska anpassas till omkringliggande bebyggelse som ett modernt tillägg i den befintliga 50-talsmiljön.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Centralstaden får grönt ljus: "Oj, vad vi har väntat på detta!"

Bygg/Arkitektur Mark- och miljööverdomstolen har nu gett positivt besked gällande utvecklingen av centralenområdet i Göteborg. Domen, som inte kan överklagas, gäller detaljplanen för området norr om Centralstationen i Göteborg och möjliggör att fler delar av projekt Centralstaden Göteborg kan bli verklighet. Fastighetssverige har talat med Henrik Kant, stadsbyggnadsdirektör på Göteborgs stad, om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige